Izvor: Noizz arhiva vesti 01.09.2017

Dokaz da je najbolja na svetu: Španovićeva ponovo šampionka Dijamantske lige

Noizz 01.09.2017
Naša najbolja atletičarka vratila se na mesto koje joj pripada na svakom postolju – ono najviše. Ivana je uspela da odbrani medalju na mitingu Dijamantske lige u Briselu, a ovo joj je bila 12. pobeda na mitinzima prestižnog atletskog takmičenja. Na… »

Dnevni horoskop: Škorpija izaziva haos, Riba se zaljubljuje u pogrešnu osobu

Noizz 01.09.2017
Šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde danas biti naklonjene... Suočeni ste s ponudom koju, koliko je želite, toliko je se i plašite. Očekujete intenzivnu podršku članova porodice, iako ste svesni da… »

"Nisam jeo ni juče ni prekjuče": Ispovest dečaka Alena iz Zenice je definicija tuge

Noizz 01.09.2017
Mali 11-godišnji Alen Fatić živi sa mamom Azrom koja je sve vreme u postelji, a dijagnostikovana su joj čak tri tumora. Pre 40 dana njih dvoje su ostali bez oca i muža, a nemaju nikakve prihode. U emisiji „Ispuni mi želju” na Hayat TV emitovana… »

Konačno se snima film o Tolkinu?

Noizz 01.09.2017
Nakon četiri duge godine priprema, čini se da Fox Searchlight i Chernin Entertainment napokon ozbiljnije kreću u realizaciju svog velikog projekta – filma o životu kultnog pisca Dž.R.R. Tolkina (J.R.R. Tolkien). Scenario Dejvida Glisona (David… »

Zemun ne da direktora Ljubu - a ne dam ni ja!

Noizz 01.09.2017
Prvog septembra 1997. godine krenula sam u peti razred OŠ "Svetozar Miletić" u Zemunu, i prvi put se srela sa čovekom koji je bio jedan od nekoliko ključnih faktora da tih tužnih devedesetih moje i odrastanje mojih školskih drugova ne skrene s… »

Otišao je još jedan voz za Hogvorts, a mi nismo dobili pismo

Noizz 01.09.2017
Prvi septembar u svetu Normalaca znači da će ujutru spremiti doručak svojoj deci, staviti im ranac na leđa i odbaciti ih do škole, uz poljubac i mahanje iz kola. U svetu čarobnjaka, pak, stvari stoje dosta drugačije - prvog septembra kreće voz za… »

Noć muzike: Ima nade za kulturu u Srbiji!

Noizz 01.09.2017
Muzička magija pod otvorenim nebom večeras je okupila više oko 15.000 ljudi na Tašmajdanu, gde se održava druga po redu "Noć muzike", jedna oa najlepših manifestacija kojima Beograd može da se pohvali. Baš kao i prošle godine, i ovog puta su… »

Šta bismo rekli sebi na prvi dan srednje škole

Noizz 01.09.2017
U susret 1. septembru neke hvata trema, uzbuđenje, možda čak i nelagoda, strah. Samo opušteno, svi smo "preživeli" srednju školu, ali se i svi jako dobro sećamo osećanja s kojim smo tog nekog 1. septembra iz ušuškane osnovne krenuli u nove… »

Veliki mesečni horoskop za septembar

Noizz 01.09.2017
Ljubavni život veoma inspirativan i romantičan za Vage, a za singl Bikove mogućnost da se ponovo povežu sa bivšim partnerom. Ovan Za razliku od meseca avgusta kada ste imali priliku da provodite vreme sa porodicom i prijateljima, septembar ce biti… »

Ovakvo zatvaranje Exita još nije viđeno!

Noizz 01.09.2017
Zatvaranje EXIT festivala na kolosalnoj mts Dance Areni postao je jedan od fenomena o kojem pišu brojni svetski mediji, a sam prizor iz godine u godine postaje spektakularniji nego ikad pre. Ne čudi stoga što najveća imena elektronske muzike žele… »