Izvor: Pirotske vesti arhiva vesti 01.09.2017

Jovanović: Tim za Pirot daje novi impuls razvoju Pirota

Pirotske vesti 01.09.2017
Zajedno sa Koalicijom za Pirot i graodnačelnikom Vladanom Vasićem radimo na izradi “Tima za Pirot”, koji treba da da novi impuls razvoju Pirota, kazao je poverenik SNS-a u Pirotu Milan Jovanović. On je kazao da su prvi efekti ove odlične saradnje… »

Zavod za javno zdravlje: Neispravna voda za piće u Pirotu

Pirotske vesti 01.09.2017
Zavod za javno zdravlje saopštio je danas da je voda za piće u pirotskom gradskom vodovodu neispravna za piće, jer je u 8 od 12 uzoraka vode uzetih 28. avgusta ne odgovara Pravilniku o higijenskoj ispravnosti vode, navodi se u saopštenju Zavoda… »

Avanturista iz Hrvatske Mihael Strle: Pirot je prelepi mali evropski grad

Pirotske vesti 01.09.2017
Tridesetjednogodišnji Hrvat Mihael Strle, tokom svog putovanja biciklom po Evropi i Aziji, obreo se i u Pirotu. Kako je kazao Pirotskim vestima, tokom svog avanturističkog poduhvata planira da biciklom pređe oko 4.500 kilometara, a do sada je prešao… »

Zatvoreni bazen na redovnom godišnjem servisu, neće raditi od 4. do 13. septembra

Pirotske vesti 01.09.2017
Iz Sportskog centra Pirot obaveštavaju javnost da Zatvoreni bazen nece raditi ( mali i veliki bazen) u periodu od 04.09.2017 do 13.09.2017 godine zbog godišnjeg servisa i pranja bazena. U navedenom periodu SPA centar i teretana radiće redovno… »

Pirotski prvaci krenuli u školu

Pirotske vesti 01.09.2017
U svim pirotskim osnovnim školama priređen je prijem za prvake i njihove roditelje, a osim rukovodstva škole, decu su pozdravili i funkcioneri lokalne samouprave u Pirotu. U OŠ “8. septembar” prvake je pozdravila pomoćnica gradonačelnika… »

Premijerka otvoreno o reformama sa privredom i opštinama

Pirotske vesti 01.09.2017
Beograd, 1. septembar 2017. – Suzbijanje sive ekonomije, smanjenje birokratije i korupcije kroz uvođenje elektronske uprave, efikasniji katastar, reforme u sektoru poljoprivrede i osnaživanje IT sektora neki su od ključnih prioriteta na kojima će… »

Koridor 10 “daje krila” ovom delu Srbije

Pirotske vesti 01.09.2017
Izgradnja Koridora 10, koja je već pri samom kraju, daće jak impuls ekonomskom razvoju nekada siromašnom, a sada gradu u kome su prosečne plate, po poslednjim podacima zvanične statistike, ispred Novog Sada, a odmah iza Beograda – Pirotu. Deonica… »

Danas i sutra akcija u PS Fashionu u Pirotu – 20 posto popusta za kupljena dva ili više sniženih artikala

Pirotske vesti 01.09.2017
U PS radnji u Pirotu danas i sutra je u toku akcija u okviru koje će svi verni kupci moći da ostvare 20 posto popusta na kupljena dva ili više sniženih artikala. PS radnja u Pirotu nalazi se u strogom centru grada, u ulici Srpskih vladara, kod zgrade… »

Napravili novu parodiju za pesmu “Bankina”

Pirotske vesti 01.09.2017
Mlada i kreativna ekipa iz Pirota koja je javnost Balkana uzburkala izvanrednom parodijom pesme Jelene Karleuše završila je rad na joj jednoj parodiji, ovoga puta za pesmu Bankina, koju u originalu izvode Jelena Karleuša i Aca Lukas. Ovom kreativnom… »

Tigar AD: Mere za oporavak

Pirotske vesti 01.09.2017
Kako najznačajniji pokazatelji poslovanja kompanije „Tigar a.d.“ u prvoj polovini 2017. godine nisu zadovoljavajući, novi generalni direktor i nadzorni odbor ove kompanije, odlučni su u preduzimanju hitnih mera koje se odnose na oporavak ove… »