Izvor: Press/Hronika arhiva vesti 01.09.2017

Odloženo suđenje! Majka maloletnika koji je zapalio beskućnika nije došla na ročište!

Press 01.09.2017
U Osnovnom sudu u Novom Sаdu nije počelo suđenje D. J. (49), mаjci dvаnаestogodišnjeg S.J, koji je je 13. decembrа prošle godine zаpаlio beskućnikа Drаgutinа Todorčevićа (64) iz Futogа, koji je kasnije preminuo u Kliničkom centru… »

Teško povređeni motociklisti! Saobraćajna nesreća u centru Prokuplja!

Press 01.09.2017
U saobraćajno nesreći u Prokuplju teško su povređeni mladić, vozač motocikla i devojka, suvozač na motoru, saopštila je danas Policijska uprava u tom mestu. Foto: Public Nesreća se dogodila noćas na uglu glavne prokupače ulice Ratka Pavlovića… »

Suđenje za ubistvo Bojovića i Vidakovića: U toku je sučeljavanje koje može puno toga da otkrije

Press 01.09.2017
Nikola Bojović i Miloš Vidaković ubijeni su 2013. godine. Foto: Wikipedia, alo.rs U Specijalnom sudu danas je nastavljeno suđenje za ubistvo Nikole Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića i Miloša Vidakovića (29). Ročište je počelo… »

Prva fotografija majke Bojovića u Beogradu, nakon hapšenja u Crnoj Gori (foto)

Press 01.09.2017
Ženi nekadašnjeg direktora zoo-vrta u Beogradu na teret je stavljeno da je pripremala likvidaciju Ratka Koljenšića. Foto: Telegraf, e-stock.us/Petar Jovanovic Anđelka Bojović (66), majka Nikole i Luke Bojovića, prisustvovala je danas u Specijalnom… »

Ubistvo u kafani Držao noćne klubove, nestao posle akcije "Sablja", a kada se vratio likvidiran je

Press 01.09.2017
Dejan Jovanović, zvani Kabas (45) iz Kočinog sela kod Jagodine ubijen je pre nekoliko dana u zatvorenoj kafani u tom selu, saznaje "Blic". Policija i tužilaštvo intenzivno tragaju za njegovim ubicom, a kako nezvanično saznajemo, Jovanović je imao… »

Komišiji zaboli nož u grudi pa ga opljačkali! Detalji jezivog ubistva u Bariču koje rešeno posle 19 godina!

Press 01.09.2017
Đorđe Mijajlović (36) i Igor Jovanović (39) iz Bariča priznali su juče u policiji da su pre 19 godina ubili svog komšiju, deviznog penzionera Dragomira Kalinića (60), ali nisu otkrili koliko su mu novca i zlata uzeli! Foto: Shutterstock Zločin… »

Sandžački klan Diluju heroin i sarađuju sa islamskim teroristima, a uz pomoć jednog trika uporno izmiču policiji

Press 01.09.2017
Sandžački klan, jedna od najjačih kriminalnih grupa sa ovih prostora koja se spominje u izveštajima američkog Stejt departmenta, u Srbiji se retko nalazila na udaru države. Foto:B92.net Ova grupa čija je glavna delatnost trgovina heroinom, ima… »