Izvor: Press/Politika arhiva vesti 01.09.2017

Priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - velika laž: Dačić poslao poruku međunarodnoj zajednici

Press 01.09.2017
Vi ste proterani i oterani sa svojih vekovnih ognjišta i pred time međunarodna zajednica ne sme da zatvori oči, poručio je Dačić. Foto: Tanjjug Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji"… »

Polemika oko Zakona o BIA: "Bečićeva izjava nema smisla"

Press 01.09.2017
Sporenje oko predloženih izmena Zakona o BIA se nastavlja, a skretanje sa centralne teme dovelo je do polemike Rodoljuba Šabića i Igora Bečića. Foto:B92.net Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti ocenio je danas… »

Đurić za Pink: Kosovska policija bukvalno otela Mitrovića, strahujemo za njegovo stanje! (video)

Press 01.09.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurić je istakao da je progon Srba na Kosovu i Metohiji nedopustiv. Foto: Printscreen - Na pregovore sa Prištinom uvek idete sa nekim osećajem nelagode, da bi vam neko dovodio u pitanje nešto što… »

Vučić: Neka prete, ne plašim se, živ sam i radim

Press 01.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da se ne boji pretnji koje su izrečene na njegov račun i da mu nije potrebna ni zaštita. Foto:B92.net "Ti koji prete ubistvima i uriniranjem po grobu pa se onda prave gde smo to (rekli), pa kad smo… »

Goran Vesić: Opozicija politiku razume kao bajku

Press 01.09.2017
Naša opozicija politiku razume kao bajku u kojoj će neko sa strane ponovo da ih dovede na vlast, a da oni ne moraju ni da se potrude, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. Foto: Tanjug Prema njegovim rečima, odgovorna opozicija bi vodila dijalog o… »

Brnabić o Zakonu o BIA: Sve je pod lupom EU, nema reči o totalitarizmu

Press 01.09.2017
Premijerka ne vidi ništa sporno u odredbi da direktor BIA može da donosi sistematizaciju. Foto: Tanjug Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija zemlja koja je na stabilnom putu ka EU i da svi naši zakoni idu prvo u Evropsku… »

Potvrđeno! Šutanovac sklopio pakt sa Zaevim! Šef DS za ulazak Kosova u Unesko!?

Press 01.09.2017
Lider Demokratske stranke Dragan Šutanovac, posle iznenadne posete makedonskom premijeru Zoranu Zaevu, posredno je juče poručio da se zalaže i za prijem lažne države Kosovo u Unesko!?! Foto: BEta Šutanovac je, naime, posle sastanka sa Zaevim… »

Vučić čestitao Kurban-bajram: Pogledajte šta je poželeo vernicima

Press 01.09.2017
- Želimo da ljubav i radost ispune njihova srca i da ga provedu u spokoju duše, dobrom zdravlju i zajednici sa bližnjima - navodi se u čestitki. Foto: Tanjug Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom velikog praznika Kurban-bajram, uputio je… »

Palmina socijalna pomoć – marketing ili dobrobit građana?

Press 01.09.2017
Snimak toga kako Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine, po sopstvenom nahođenju deli socijalnu pomoć ugroženima podelio je javnost. Foto:B92.net Društvene mreže bruje da se radi o čistom političkom marketingu, dok Palma uverava da je sve za… »