Izvor: Studio B/Beograd arhiva vesti 01.09.2017

Predsednik Gradske opštine Palilula poželeo đacima prvacima srećan polazak u školu

Studio B 01.09.2017
Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić poželeo je danas u Osnovnoj školi “Vlada Aksentijević” svim đacima prvacima srećan polazak u školu. “Početak škole je događaj pun emocija za đake prvake, početak novog perioda… »

Besplatno odnošenje kabastog otpada za vikend

Studio B 01.09.2017
Ekipe „Gradske čistoće” će sutra i prekosutra besplatno odnositi kabasto smeće sa beogradskih ulica, najavljeno je iz tog preduzeća. Zainteresovani sugrađani mogu ostaviti otpad pored kontejnera i o tome obavestiti ovo gradsko preduzeće na broj… »

Lični pratioci i ove školske godine

Studio B 01.09.2017
Grad Beograd je i za ovu školsku godinu obezbedio sve potrebne uslove za neometano pružanje usluge ličnog pratioca deci i mladima sa smetnjama u razvoju koja su uključena u vaspitno-obrazovni sistem, rekla je Nataša Stanisavljević, sekretarka za… »

Mali: Škola u Dražnju simbol promene

Studio B 01.09.2017
Učenici Osnovne škole „Mića Stojković“ u Dražnju, koja je pre tri godine izgorela u požaru, vratili su se u potpuno obnovljenu školu, a gradonačelnik Beograda Siniša Mali kaže da je ta škola simbol promene i vrednosti za koje se gradska… »

Rančevi za zemunske đake prvake

Studio B 01.09.2017
Gradska opština Zemun obezbedila je za 1.860 prvaka, koji će pohađati 21 osnovnu školu, rančeve, koji sadrže pernice, majice, komplete pribora za pisanje i crtanje, sveske, raspored časova, pohvalnice i Prvaricu, vodič za đaka prvaka kroz školu… »

Priredba i pokloni za prvake u OŠ „Isidora Sekulić“

Studio B 01.09.2017
Priredbom dobrodošlice i poklonima koje je za prvake pripremila opština Savski Venac u osnovnoj školi “ Isidora Sekulić“ počeo je prvi školski dana. Novina je da je od ove školske godine za djake petih razreda informatika i računarstvo… »

Raznovrstan program za prvake u OŠ „Siniša Nikolajević“

Studio B 01.09.2017
Jedan od najvažnijih dana u životu, polazak u prvi razred , obeležava se raznovrsnim, prigodnim programima u mnogim osnovnim školama. Veselo i svečano bilo je i u jednoj od najstarijih škola na Vračaru koja nosi ime narodnog heroja Siniše… »

Početak školske godine uz lepo ponašanje u GSP-u

Studio B 01.09.2017
Na manifestaciji GSP Beograda „Sa GSP-om od prvog razreda“ na Trgu Republike. gradonačelnik Beograda Siniša Mali poželeo je svim prvacima srećan početak školovanja, a svim đacima lepe trenutke, uspešnu školsku godinu, mnogo znanja i uspeha… »