Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 01.09.2017

Vučić na početku školske godine poslao poruku đacima, ali i prosvetarima (foto)

Telegraf 01.09.2017
Predsednik je rekao mladima da razmišljaju kako mogu da doprinesu društvu i dodao da su obično najbolja rešenja ona koja zahtevaju mnogo truda i rada, a ne laka. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas u razgovoru sa učenicima… »

Počelo je: Jako nevreme protutnjalo Ivanjicom, padao grad veličine lešnika, meštani ne pamte ovakvu oluju

Telegraf 01.09.2017
Grad veličine krupnijeg lešnika padao je oko 20 minuta. Nevreme praćeno gradom i jakim vetrom, zahvatilo je ivanjičko selo Kumanica. Pazite se: U Srbiji na snazi narandžasti meteoalarm Grad veličine krupnijeg lešnika padao je oko 20 minuta… »

Banke odgovorile Srbima, koji su ih raskrinkali, o isplati hiljada evra: Nismo oštetile klijente, već upravo suprotno!

Telegraf 01.09.2017
Banke su u ugovorima o stambenim kreditima osiguranim kod NKOSK jasno naznačile kako u predugovornoj fazi tako i u fazi zaključenja ugovora o kreditu da klijent preuzima trošak premije osiguranja. Presuda Trećeg osnovnog suda po kojoj je jedna banka… »

Najavljene velike kazne ukoliko u firmama ne bude minimum 40% žena

Telegraf 01.09.2017
Muškarci i žene moraće da budu i jednako plaćeni za iste poslove. Poslodavci u Srbiji će plaćati kaznu od najviše milion i po dinara, ukoliko na rukovodećim pozicijama u državnim i privatnim preduzećima ne bude bilo 40 odsto žena. Takođe… »

Srećan početak nove školske godine: U klupe danas seda 68.000 prvačića

Telegraf 01.09.2017
Oko 55 odsto škola izjasnilo se pozitivno za uvođenje đačkih uniformi. Školska godina za osnovce i srednjoškolce u Srbiji počinje danas, a u školske klupe sešće oko 68.000 prvačića. Kakvo će vreme biti 1. septembra: Pogledajte prognozu za… »