Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 01.09.2017

Video grupa D: Šved utišao Istanbul, "stotka" Belgije protiv Velike Britanije

Večernje novosti 01.09.2017
Rusija trojkom Šveda u završnici savaldala Tursku sa 76:73, Belgija u najefikasnijem meču do sada slavila - 103:90. Počelo je takmičenje i u grupi D u Istanbulu. Trijumfe su ostvarile selekcije Belgije, Rusije i Srbije. U najefikasnijem meču do sada… »

Počinje školska godina: Skraćeni časovi i novi predmeti

Večernje novosti 01.09.2017
Za oko 800.000 učenika osnovnih i srednjih škola počinje školska godina. Za petake obavezna informatika, zdravstveno i preduzetništvo. U ovoj školskoj godini najviše novina očekuje učenike petog razreda - obavezni časovi informatike, fizičko sa… »

Nikola Grbić prezadovoljan igrom: Još smo jači

Večernje novosti 01.09.2017
Pokazali smo snagu u trenucima kada smo delovali izgubljeno. Uspevali smo da se izvadimo, a način na koji smo to uradili ojačaće naš moral – rekao je selektor odbojkaša. SELEKTOR Nikola Grbić je podsetio na jačinu turnira i činjenicu da nijedan… »

Troicki u trećem kolu US Opena

Večernje novosti 31.08.2017
Srpski teniser Viktor Troicki prošao je u treće kolo US Opena, pošto je savladao Italijana Stefana Travalju 7:6 (8:6), 7:5, 6:0. Srpski teniser Viktor Troicki prošao je u treće kolo US Opena, pošto je savladao Italijana Stefana Travalju 7:6 (8:6)… »

Video Bogdanović: Opametili smo se; Bobi o duelima sa Porzingisom: Teško meni, teško i njemu

Večernje novosti 01.09.2017
Imam ja puno odgovornosti, ali i ovaj tim ima puno talenta - poručio je Bogdan. Prva utakmica je najteža, odigrali smo muški - jasan je Mačvan. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA "NOVOSTI": ISTANBUL DOK je davao izjavu, Bogdan Bogdanović je tražio da mu se… »

Vučić: Važno je da imamo svoju rudu (foto)

Večernje novosti 01.09.2017
Predsednik Srbije u Majdanpeku o strateškom partnerstvu u RTB "Bor" PREGOVARI za strateško partnerstvo u RTB "Bor" vodimo sa Kinezima i Rusima, ali trenutno nam se ne žuri, jer nam naruku ide skok cene bakra. Nismo mi zaslužni za to, već Kinezi koji… »

Kraj: Srbija-Letonija 92:82

Večernje novosti 01.09.2017
Izabranici Aleksandra Đorđevića na startu takmičenja u grupi D u Istanbulu savladali Letoniju. Odličan start Srbije na EP! Na krilima Bogdana Bogdanovića (30, 4as) uz veliku pomoć Marka Gudurića (9, 4sk) i Bobana Marjanovića (13, 6sk) su… »

San Francisko Kulja crni dim iz ruskog konzulata, pale se stvari; SAD postavile ultimatum

Večernje novosti 01.09.2017
Iz dimnjaka ruskog konzulata u San Francisku, koji po nalogu administracije američkog predsednika Donalda Trampa treba do subote da se zatvori, kulja crni dim. Iz dimnjaka ruskog konzulata u San Francisku, koji po nalogu administracije američkog… »

Umesto Tita stiže Ivo Lola Ribar

Večernje novosti 01.09.2017
Bivši predsednik jugoslavije konačno proteran sa trga u Zagrebu. Desničari likuju, levičari se pitaju ko je sledeći. ZAGREB OD STALNOG DOPISNIKA POSLE dugih natezanja, pregovaranja i dogovaranja najzad je u Zagrebu doneta odluka da se promeni naziv… »

Brnabić: Razumem štrajk, obrazovanje u fokusu vlade, biće razgovora sa prosvetarima

Večernje novosti 01.09.2017
Nije potrebna eksplicitna potvrda ili odobrenje Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi se povećale plate u javnom sektoru, izjavila je danas predsednica vlade Srbije Ana Brnabić. Nije potrebna eksplicitna potvrda ili odobrenje Međunarodnog… »