Izvor: Večernje novosti/Ekonomija arhiva vesti 01.09.2017

Vučić: Važno je da imamo svoju rudu (foto)

Večernje novosti 01.09.2017
Predsednik Srbije u Majdanpeku o strateškom partnerstvu u RTB "Bor" PREGOVARI za strateško partnerstvo u RTB "Bor" vodimo sa Kinezima i Rusima, ali trenutno nam se ne žuri, jer nam naruku ide skok cene bakra. Nismo mi zaslužni za to, već Kinezi koji… »

Radnici ''Goše'': Čekamo danas uplatu - početak rada u ponedeljak

Večernje novosti 01.09.2017
Štrajkački odbor "Goše" je posle jutrošnjeg zbora radnika u krugu fabrike u Smederevskoj Palanci saopštio da se na osnovu obećanja datih 28. avgusta očekuje isplata 30.000 dinara po radniku. SMEDEREVSKA PALANKA - Štrajkački odbor "Goše" je posle… »

Rekordan broj putnika na beogradskom aerodromu

Večernje novosti 01.09.2017
Kroz Aerodrom "Nikola Tesla" u avgustu je prošao 641.371 putnik, što je rekord na mesečnom nivou od osnivanja beogradskog aerodroma. BEOGRAD - Kroz Aerodrom "Nikola Tesla" u avgustu je prošao 641.371 putnik, što je rekord na mesečnom nivou od… »

EPS-u odobreno poskupljenje struje

Večernje novosti 31.08.2017
Savet Agencije za energetiku Srbije odobrio je zahtev EPS-a da struja od 1. oktobra za domaćinstva i male kupce poskupi u proseku za dva odsto. SAVET Agencije za energetiku Srbije odobrio je zahtev EPS-a da struja od 1. oktobra za domaćinstva i male… »

Koridor 10 daje krila jugoistoku Srbije

Večernje novosti 01.09.2017
Izgradnja Koridora 10, koja je već pri samom kraju, daće jak impuls ekonomskom razvoju nekada siromašnom, a sada gradu u kome su prosečne plate, ispred Novog Sada, a odmah iza Beograda - Pirotu. PIROT - Izgradnja Koridora 10, koja je već pri samom… »

Srpski hoteli u crnoj gori u raspadu: Samo "Šumadija" još odoleva

Večernje novosti 31.08.2017
Većina srpskih hotela na crnogorskom primorju, na kojima je počivao moderni turizam, sada ruinirana. Jedino odmaralište u Bečićima primer kako treba raditi. NEKADAŠNjA odmarališta na crnogorskom primorju tada moćnih preduzeća iz Srbije, kao i… »

Krenula gradnja gondole ka Torniku

Večernje novosti 31.08.2017
Opština Čajetina počela izgradnju na Zlatiboru: otvoreno je gradilište i građevinski dnevnik, obavljeni su pripremni radovi, a „Telekom” je izmestio optičke kablove na drugu lokaciju. IZGRADNjA panoramske gondole, najduže na svetu, od… »