Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 01.09.2017

Dačić: Velika laž o ''velikosrpskoj agresiji'' na Hrvatsku

Večernje novosti 01.09.2017
Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji" na Hrvatsku - velika laž. BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o "velikosrpskoj agresiji" na… »

Đurić primio porodicu Bogdana Mitrovića

Večernje novosti 01.09.2017
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić primio je danas u Palati Srbija porodicu Bogdana Mitrovića, koji je nedavno uhapšen u Mušutištu kod Suve Reke na KiM. BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić primio je… »

Vučić: Slučaj Mitrović pokazivanje ko odlučuje na Kosmetu, Albanci ne mogu da ispoštuju dogovor

Večernje novosti 01.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da vlasti u Prištini, i da hoće, mada nije siguran da žele, ne mogu da ispoštuju dogovore iz dijaloga, zbog pritiska Samoopredeljenja Aljbina Kurtina. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao… »

Dogovor za istorijsko pomirenje sa Mađarima

Večernje novosti 01.09.2017
Predsednici Srbije i Mađarske sastaće se 11. septembra u Senti. Odnosi sve bolji, otvorena pitanja iz Drugog svetskog rata. Na stolu rad komisije za istragu zločina 1941-1948. PREDSEDNICI Srbije i Mađarske, Aleksandar Vučić i Janoš Ader, sastaće… »

Tači najavio referendum o konačnom sporazumu sa Beogradom

Večernje novosti 31.08.2017
Navodi se da je Tači poruku o mogućem referendumu izneo u javnost samo nekoliko sati nakon sastanka u Briselu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i Visokom predstavnicom za spoljnu politiku i bezbednost EU. Predsednik privremenih institucija na… »

Kolinda Grabar-Kitarović stavlja Srbiju u fokus spoljne politike

Večernje novosti 01.09.2017
Izvor iz kabineta hrvatske predsednice potvrdio pisanje "Novosti" od srede kada je najavljen poziv Vučiću da poseti Zagreb. Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović u predstojećem razdoblju fokus u spoljnoj politici usmeriće ka odnosima sa… »

Špijunka: Ljajić video "more" u banji

Večernje novosti 01.09.2017
Tokom obilaska novog velnes centra u Prolom Banji, ministru turizma Rasimu Ljajiću domaćini su pokazali i jedan poseban veći đakuzi sa slanom vodom, koji su nazvali „prolom more”. KADA je pošao u Prolom Banju da otvori novi velnes centar u okviru… »

Komentar: Kosti

Večernje novosti 01.09.2017
Za porodice nestalih, koje ne veruju u pravdu, ali imaju pravo da znaju istinu, rat neće biti završen dok se i ova poslednja i za njih najbolnija stranica ne zatvori. SVE zlo u regionu dolazi iz Beograda. Ovo je izgovorio član hrvatske vlade Stjepan… »