Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 01.09.2017

Oboren rekord FOTO: Ispečena pljeskavica od 65 kilograma

Večernje novosti 31.08.2017
Pljeskavica je pre pečenja težila 65 kilograma sa prečnikom od 191 centimetra a debljina 2,6 centimetra. PREDRAG Lazarević, Ljubiša Đorđević i Bojan Živković iz restorana "Koliba" ispekli su pljeskavicu koja je pre pečenja težila 65 kilograma… »

Predsednik otvorio Ljubičevske igre Vučić: Prateći mudru politiku kneza Miloša uzdižemo i gradimo Srbiju (foto)

Večernje novosti 01.09.2017
Predsednik je rekao da je srećan što je prolazeći danas kroz Braničevski okrug video nove puteve koji su upravo završeni i poručio da će se krenuti sa izgradnjom novih i obnovom starih puteva u ovom delu Srbije. U Požarevcu su u petak uveče… »

Monstrum truje pse u Vrnjačkoj Banji

Večernje novosti 01.09.2017
U Moravskoj ulici u Vrnjačkoj Banji učestao atak na ljubimce. Za dve godine vlasnici ostali bez pet životinja. Svi otrovani psi uredno su čipovani i nalazili su se u dvorištima svojih vlasnika. VRNjAČKA BANjA - Nepoznati počinilac otrovao je… »

Leskovačku pljeskavicu bolje prave Nišlije

Večernje novosti 01.09.2017
Šta je pokazalo takmičenje u pripremi specijaliteta sa roštilja u Leskovcu koje je okupilo 70 takmičara: Na gostujućem terenu, Nišlije su potukle komšije Leskovčane. LESKOVAC - Na takmičnju u pripremi specijaliteta sa roštilja, u kome je… »

Vojska popravlja puteve na Goliji

Večernje novosti 01.09.2017
Opština Ivanjica u saradnji sa Vojskom Srbije ubrzano radi na rekonstrukciji puteva oštećenih u bujičnim poplavama koji su od vitalnog značaja za meštane udaljenih podgolijskih sela. IVANjICA - Opština Ivanjica u saradnji sa Vojskom Srbije ubrzano… »

Srbobran: Plastenici za izbegličke porodice

Večernje novosti 01.09.2017
Komesarijat za izbeglice i migracije RS i opština Srbobran obezbedili su 2,3 miliona dinara za ekonomsko osnaživanje izbegličkih porodica. SRBOBRAN - Komesarijat za izbeglice i migracije RS i opština Srbobran obezbedili su 2,3 miliona dinara za… »