Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 01.09.2017

Najviši peščani dvorac na svetu od 16,68 metara (Foto)

Večernje novosti 01.09.2017
Najviši peščani dvorac na svetu, koji se nalazi u nemačkom gradu Duizburgu, dostigao je visinu od 16,68 metara. Najviši peščani dvorac na svetu, koji se nalazi u nemačkom gradu Duizburgu, dostigao je visinu od 16,68 metara, prenosi AP. Navodi se… »

Čudo nauke: Novi laser zadire u nano svet i mapira detalje atoma

Večernje novosti 01.09.2017
Ovaj gradiozni projekat, u koji je uloženo 1,5 milijardi evra, generiše slanje ekstremno jakih bliceva brzinom od 27.000 fleševa u sekundi kroz 3,4 kilometara dug tunel ispod Hamburga. Pokretanjem najsnažnijeg svetlosnog lasera na svetu u Nemačkoj… »

Evo šta će osvojiti pobednik "Zadruge"

Večernje novosti 01.09.2017
Rijaliti "Zadruga", počinje za pet dana, a region ne prestaje da bruji kako o učesnicima, tako i o izgledu novoizgrađenog grada nadomak Beograda. Rijaliti "Zadruga", počinje za pet dana, a region ne prestaje da bruji kako o učesnicima, tako i o… »

Provokativna Irina Šajk: Mlada mama se baš opustila (foto)

Večernje novosti 01.09.2017
Njene provokativne fotografije na Instagramu su "zapalile" svet na kojima se novopečena mama baš opustila. Ruska manekenka i glumica Irina Šajk izgleda bolje nego ikada! Njene provokativne fotografije na Instagramu su "zapalile" svet na kojima se… »

Video: Bend "Hurts" objavio novi singl "Ready to go"

Večernje novosti 01.09.2017
Britanski sintpop bend "Hurts" predstavio je novi singl "Ready to go", a 29. septembra trebalo bi da objave četvrti po redu album pod imenom "Desire" Britanski sintpop bend "Hurts" predstavio je novi singl "Ready to go", a 29. septembra trebalo bi da… »

Savršeni nokti na nogama

Večernje novosti 01.09.2017
Ukoliko često nosite otvorene sandale, obratite posebnu pažnju na negu stopala i obavezno nalakirajte nokte. Ukoliko često nosite otvorene sandale, obratite posebnu pažnju na negu stopala i obavezno nalakirajte nokte. Pre lakiranja, očistite pete i… »

Gore nego u ikei: Gazili sve pred sobom zbog jeftinih burgera (video)

Večernje novosti 01.09.2017
Bezbednosna kamera na Filipinima zabeležila je haos koji je nastao kada su ljudi počeli da vrište i idu jedni preko drugih, dok se policija mučila da ih zaustavi. LANAC restorana brze hrane sa Filipina izazvao je stampedo kada je najavio da će prvih… »

Hobi postao unosan posao

Večernje novosti 01.09.2017
Imaju 15.000 komada rasada, što je dovoljno za dodatni prihod. KIKINDA - Ova godina bila je povoljna za proizvodnju ruža, jer nije bilo padavina koje prouzrokuju bolesti, a vlasnik rasadnika Nenad Mijuc kaže da je pre devet godina počeo da se bavi… »

Savet plus Šta sve može omekšivač za veš

Večernje novosti 01.09.2017
Omekšivač odeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrebite u kući. Omekšivač odeći daje posebnu mekoću i prijatan miris, ali ima još mnogo načina na koji možete da ga upotrebite u kući. *… »

Novi rijaliti: Beba među starletama

Večernje novosti 01.09.2017
Ostalo je još pet dana do početka emitovanja dugo najavljivanog rijalitija "Zadruga", sa kojim se Pink nameračio da i u novoj sezoni zadrži poziciju najgledanije komercijalne televizije. OSTALO je još pet dana do početka emitovanja dugo… »