Vojvodina arhiva vesti 01.09.2017

Svečanom povorkom s Trga slobode danas počinje Gradić fest

Moj Novi Sad 01.09.2017
Ovogodišnji Gradić fest, koji će biti održan od 1. do 3. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, biće otvoren danas – svečanom povorkom od Trga slobode do Petrovaradina. U proširenoj koncepciji u odnosu na prethodnih 16 godina, koliko je… »

Obustava saobraćaja u Podgrađu zbog Gradić festa

NoviSad.com 01.09.2017
Novi Sad - Saobraćaj u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave naredna tri dana će biti obustavljen od 17 sati do tri sata nakon ponoći, zbog održavanja "Gradić festa". Obustava važi za Beogradsku ulicu od Varadinskog mosta do ulaska na Tvrđavu… »

Radovi na Beogradskoj kapiji menjaju trase više autobuskih linija (MAPA)

Moj Novi Sad 01.09.2017
JGSP "Novi Sad" obavestilo je u petak putnike da će od 4. septembra do 4. oktobra u Petrovaradinu doći do privremene izmene trasa linija 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64, 69. Zbog izmene režima saobraćaja u Beogradskoj ulici za vreme izgradnje… »

Od danas zabrana saobraćaja na raskrsnici na Detelinari

Radio 021 01.09.2017
Radovi na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Janka Veselinovića, Ilije Birčanina i Kornelija Stankovića nastavljaju se danas. Zbog radova će biti zabranjen saobraćaj na raskrsnici Janka Veselinovića i Ilije Birčanina do 20. septembra. U Toplani… »

Diplome polaznicima Kampa za mlade u Adi

Dnevnik 01.09.2017
ADA: Državni sekretar Biljana Popović Ivković i pomoćnik ministra i načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić uručili su danas diplome polaznicima Kampa za mlade u Adi koje je organizovalo Udruženje građana "Duga". Mimo teorijskih… »

MIROVIĆ: Vozovi preko Žeželjevog mosta od januara 2018. godine

Moj Novi Sad 01.09.2017
Uprkos kašnjenju, postoje napori da se nadoknadi propušteno. Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović i potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obišli su radove na izgradnji… »

Održan seminar na temu obnove, održavanja i promocija tvrđava

Moj Novi Sad 01.09.2017
Seminar ''Obnova, održavanje i promocija tvrđava-nacionalni zadaci razvoja u evropskim okvirima'' koji organizuje Zavod za zaštitu spomenika kulture Grada Novog Sada održan je u Oficirskom paviljonu na Petrovaradinskoj tvrđavi. Seminar je organizovan… »

Uskoro punjenje vrelovoda

Dnevnik 01.09.2017
Zbog punjenja vrelovoda i kućnih instalacija pred grejnu sezonu, iz „Novosadske toplane“ podsećaju potrošače da najkasnije do 4. sepetmebra mogu prijaviti radove na kućnim instalacijama. Radovi se prijavljuju na broj 4881-233. Završetak radova… »

Predstavljen projekat: Barijere pri školskim ulazima

Dnevnik 01.09.2017
Pilot projekat postavljanja tehničkih barijera za ulazak u školska dvorišta uz elektronsku identifikaciju predstavljen je juče u OŠ “Žarko Zrenjanin”. To je prva škola na teritoriji Novog Sada u kojoj je postavljena takva barijera, kao mera… »

Novosađanka Maja Marčić nova Mis Vojvodine

Dnevnik 01.09.2017
Novosađanka Maja Marčić pobednica je ovogodišnjeg takmičenja za „Mis Vojvodine“, održanog u četvrtak uveče u bašti kluba „Đardino”, a u organizaciji Modnog studija „Baron“, i pod licencom „Mis Ju“ kompanije. Ovo je zvanično… »