Beograd arhiva vesti 03.09.2017

Burna subotnja noć u Beogradu: Mladić (24) teško povređen u udesu u Zemunu

Kurir 03.09.2017
Pešak star 24 godine teško je povređen u udesu koji se oko 2.30 časova noćas dogodio na Trgu Branka Radičevića u Zemunu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparola te službe Nade Macure rekla je danas da je 24-godišnjak zbog povreda glave i sumnje… »

Druženje je duh Dorćola

Politika 03.09.2017
Na ras­kr­sni­ci uli­ca Kra­lja Pe­tra i Ca­ra Du­ša­na odr­žan je, dru­gu go­di­nu za­re­dom, „Dor­ćol ma­ti­ne”, ma­ni­fe­sta­ci­ja či­ji je mi­si­ja da ob­no­vi duh za­jed­ni­štva i bli­sko­sti ži­te­lja… »

Tragedija na svadbama u Beogradu: Preminula dva čoveka na dva odvojena venčanja

Večernje novosti 03.09.2017
Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama. Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama. Naime na dve odvojene svadbe, dva… »

Trofej Vračara u basketu – Vračar igra za Nemanju

Studio B 03.09.2017
Turnir u basketu „Trofej Vračara“ igra se danas u Čuburskom parku, za titulu se nadmeće 16 ekipa, a ove godine ima i humanitaran karakter – prikupljaju se sredstva za pomoć u lečenju sedmogodišnjeg Vračarca Nemanju Damčevića, koji boluje od… »

"Prodala sam kuću, otišla s dečkom na egzit i sve je krenulo nizbrdo": Ispovesti beskućnika iz centra Beograda nateraće…

Blic 03.09.2017
Jedni su tu završili zbog pogrešnih izbora, kažu, a drugi jer jednostavno nisu imali sreće u životu. Svima njima zajedničko je to što žive na ulici, kod česme u Skadarskoj ulici, gde u pola šest ujutru uz kafu bratski podele prikupljeni novac i… »

Fondacija za mlade talente iznedrila 69 sportista, umetnika i naučnika

Studio B 03.09.2017
Grad Beograd i Fondacija za mlade talente su pravi pokazatelji kako se dobrim ulaganjem u intelektualni razvoj i talenat mladih ulaže u našu budućnost, izjavila je danas zamenica predsednika Skupštine grada Andrea Radulović na TV „Pink“. Ona je u… »

Živo na Bulevaru knjiga: Roditelji pošli u kupovinu knjiga i po kiši, cenkanja ima, ali ne i fiskalnih računa

Blic 03.09.2017
Redovi na tezgama, spiskovi u rukama, cenkanje i prodavci koji zadovoljno trljaju ruke pod kabanicama i kišobranima obeležili su današnji dan u "Bulevaru knjiga" u Kosovskoj. Kupaca nije manjkalo ni na Trgu Nikole Pašića, gde kako kažu prodavci… »

Magija svetla: Sutra se otvara nedelja posvećena "kulturi svetlosti"

Blic 03.09.2017
"Beograd svetlosti 2017" - nedelja posvećena kulturi svetla, biće otvorena sutra, izložbom radova Folrada Kučera i Predraga Caranovića u Kulturnom centru "Grad". Program posvećen deci i mladima "Svetlucanje", ove godine donosi eksperimente sa… »

Penzioneri iz Zemuna na jednodnevnom izletu

Studio B 03.09.2017
250 penzionera iz Zemuna otputovalo je na jednodevni izlet u srce Šumadije. Ovog vikenda obilaze Oplenac , Topolu i Aradnjelovac, a već narednih nedelja biće organizovana putovanja i u druge krajeve Srbije. Predsednik opštine Zemun Dejan Matić kaže… »

Egzotika na tanjiru: Ovo je top 10 internacionalnih kuhinja u gradu, a nisu kineska i italijanska

Blic 03.09.2017
Shodno svetskim trendovima u Beogradu se sve češće otvaraju restorani internacionalnih kuhinja. Dobro je poznata stvar da se gotovo nijedan Balkanac ne bi odrekao pasulja, sarme ili komada dimljenog mesa, ali prisustvo restorana koji priprema hranu… »