Hronika arhiva vesti 03.09.2017

U Beogradu zaplenjeno 21,8 kilograma marihuane

RTV 03.09.2017
BEOGRAD - Efikasnim radom na suzbijanju krijumčarenja narkotika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su više od 21 kilograma marihuane, otkrili laboratoriju za veštačko uzgajanje te droge i uhapsili jednu osobu. Zbog… »

Pešak teško povređen u udesu u Zemunu

Mondo 03.09.2017
Pešak star 24 godine teško je povređen u udesu koji se oko 2.30 časova noćas dogodio na Trgu Branka Radičevića u Zemunu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Foto: youtube/screenshot Portparola te službe Nade Macura rekla je danas da je 24-godišnjak zbog… »

Aca Lukas osuđen uslovno zbog prebijanja supruge

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, osuđen je danas, prema sporazumu sa tužilaštvom, na uslovnu kaznu od 10 meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog prebijanja supruge Sonje odnosno zbog krivičnog dela nasilje u… »

Misteriozno ubistvo sestre kralja prostitucije u Beogradu: Likvidacija čistačice šokirala policiju, a onda je on došao po…

Kurir 03.09.2017
Smrt jednog od glavnih bosova albanske mafije nije razjašnjena,a sumnja se da je u pitanju krvna osveta. Međutim, kako se saznaje, opomena za Bojkua stigla je mnogo ranije. Tačnije, dve decenije ranije. Onog dana kada je usred Beograda ubijena njegova… »

Nagla promena vremena odnela prve žrtve: Dvojica muškaraca preminula na svadbama u Beogradu

Kurir 03.09.2017
BEOGRAD - Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama. Naime na dve odvojene svadbe, dva muškarca su preminula, tako da im ni reanimacija nije pomogla. Hitna pomoć je dala sve od sebe, ali… »

Tri meseca za dobijanje azila

Politika 03.09.2017
Predlog zakona o azilu predviđa i da se celokupan postupak zahteva za azil obavi na graničnim prelazima. Odluka o zahtevu za azil u redovnom postupku će se donositi najkasnije u roku od tri meseca od dana podnošenja zahteva za azil, predviđa predlog… »

Drama usred Beograda! Naleteli na vozilo u kojem je bio predsednik Srbije, tri osobe uhapšene!

BK TV 03.09.2017
Ni obezbeđenje nije stiglo da reaguje! Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri… »

Dve tragedije u jednom danu: Došli na venčanje, a otišli u kovčegu!

BK TV 03.09.2017
Tužan dan u Beogradu! Za jučerašnji dan se može reći da je bio pravi horor i to ni manje ni više nego na beogradskim svadbama. TRAGEDIJA! Pronađeno telo devojke u Zvezdarskoj šumi! Naime na dve odvojene svadbe, dva muškarca su preminula, tako da… »

Likvidacija u Beogradu! Ubijena sestra "kralja prostitucije na Balkanu" - izašla iz tramvaja i overena sačmarom!

BK TV 03.09.2017
Lija Ahmetović (32), rođena sestra Dilavera Bojkua (58) zvanog Leku, nekrunisanog kralja prostitucije na Balkanu koji je likvidiran 14. avgusta ove godine u Strugi u Makedoniji, takođe je ubijena, ali u Beogradu i ovaj zločin nerasvetljen je skoro 19… »

Stefanović:Na Vučićevu kolonu naletelo vozilo, istraga u toku

Studio B 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je danas Tanjugu da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke „bentli“. „Nakon toga obezbeđenje… »