Izvor: Blic/Beograd arhiva vesti 03.09.2017

Mladić teško povređen u Zemunu, tokom noći četiri saobraćajne nesreće

Blic 03.09.2017
Mladić starosti oko 24 godine u svojstvu pešaka teže je povređen u Zemunu nešto posle 2.30 sati, nakon čega je prevezen u KBC "Zemun" gde su mu konstatovane povrede glave i potres mozga. Na zrenjaninskom putu posle skretanja za Kotež, oko 19.22… »

"Prodala sam kuću, otišla s dečkom na egzit i sve je krenulo nizbrdo": Ispovesti beskućnika iz centra Beograda nateraće…

Blic 03.09.2017
Jedni su tu završili zbog pogrešnih izbora, kažu, a drugi jer jednostavno nisu imali sreće u životu. Svima njima zajedničko je to što žive na ulici, kod česme u Skadarskoj ulici, gde u pola šest ujutru uz kafu bratski podele prikupljeni novac i… »

Živo na Bulevaru knjiga: Roditelji pošli u kupovinu knjiga i po kiši, cenkanja ima, ali ne i fiskalnih računa

Blic 03.09.2017
Redovi na tezgama, spiskovi u rukama, cenkanje i prodavci koji zadovoljno trljaju ruke pod kabanicama i kišobranima obeležili su današnji dan u "Bulevaru knjiga" u Kosovskoj. Kupaca nije manjkalo ni na Trgu Nikole Pašića, gde kako kažu prodavci… »

Magija svetla: Sutra se otvara nedelja posvećena "kulturi svetlosti"

Blic 03.09.2017
"Beograd svetlosti 2017" - nedelja posvećena kulturi svetla, biće otvorena sutra, izložbom radova Folrada Kučera i Predraga Caranovića u Kulturnom centru "Grad". Program posvećen deci i mladima "Svetlucanje", ove godine donosi eksperimente sa… »

Egzotika na tanjiru: Ovo je top 10 internacionalnih kuhinja u gradu, a nisu kineska i italijanska

Blic 03.09.2017
Shodno svetskim trendovima u Beogradu se sve češće otvaraju restorani internacionalnih kuhinja. Dobro je poznata stvar da se gotovo nijedan Balkanac ne bi odrekao pasulja, sarme ili komada dimljenog mesa, ali prisustvo restorana koji priprema hranu… »

Radovi na toplovodu u Banatskoj ulici biće završeni do kraja meseca

Blic 03.09.2017
Radovi na izgradnji toplovoda na uglu Ulica cara Dušana i Banatske, koji će omogućiti domaćinstvima da se priključe na stabilniji i ekološki prihvatljiviji sistem grejanja, biće završeni tokom tekućeg meseca. Ovo je najavio gradonačelnik… »

"IDEA: Dorćol matine" oduševila Beograđane

Blic 03.09.2017
Na kultnoj dorćolskoj raskrsnici "četiri puta", na uglu ulica Kralja Petra i Cara Dušana, u subotu 2. septembra, održan je nezaboravni "IDEA Dorćol matine". Uz sviračko umeće sastava "Zemlja gruva", DJ izvođača "Gramophonedzie", uživanje u… »

Mirno nedeljno jutro: Beogradske ulice prazne, kolovozi klizavi od kiše

Blic 03.09.2017
Beogradsku ulice ove nedelje osvanule su prazne i na njima gotovo da i nema automobila, javljaju taksisti. - Nedelja je počela bez gužvi i zastoja na putevima, a srećom i bez saobraćajnih nezgoda. Pojačani intezitet saobraćaja očekuje se u… »

U školi košarke Marine Maljković više od 1.000 devojčica

Blic 02.09.2017
Gradski menadžer Goran Vesić posetio je danas OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u kojoj Pokret za žensku košarku "Marina Maljković" sprovodi besplatne škole košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta i izrazio očekivanje da će ove godine… »