Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 03.09.2017

Zavod za javno zdravlje u Pirotu: Voda iz gradskog vodovoda nije za piće

Blic 03.09.2017
Preporuka Zavoda za javno zdravlje u Pirotu da se voda iz gradskog vodovoda u Pirotu od 1. septembra zbog neispravnosti pojedinih uzoraka vode ne koristi za piće važe i dalje, a građani se vodom snabdevaju sa dve cisterne u gradu ili kupuju flaširanu… »

Ivanjica dobila 87,6 milona za sanaciju obaloutvrda na reci Moravici

Blic 03.09.2017
Opštini Ivanjica odobreno je 87,6 miliona dinara za sanaciju obala reka u užem gradskom jezgru a na osnovu Uredbe o utvrđivanju državnog programa hitnih sanacionih radova na objektima za zaštitu od voda oštećenim u poplavama u maju i junu ove… »

Početak školske godine u ivanjičkoj Gimnaziji obeležen otvaranjem novog dela zgrade

Blic 02.09.2017
Početak školske godine u ivanjičkoj Gimnaziji svečano je obeležen otvaranjem novoizgradjenog dela zgrade u kom se nalazi sedam najsavremenije opremljenih kabineta, dve pripremne prostorije, hemijska labaratorija, spravarnice, mokri čvorovi… »

Dani paprike u Drenovcu kod Paraćina: Najduža paprika ima čak 30 centimetara

Blic 02.09.2017
Na tradicionalnoj manifestaciji 7. "Dani paprike" u Drenovcu kod Paraćina najdužu papriku, dugu 30 centimetara, proizveo je Dejan Simić, a najbolji ajvar je skuvala ekipa "Paprikarke". Najbolji zasad paprika ima Miroslav Stevanović, najbolji sortiment… »

Kasarnu pretvorili u galeriju: Umetnici i đaci spasili ruinu u Užicu

Blic 02.09.2017
Ruina jedne od zgrada stare kasarne, koju su od iseljenja vojske nastanili pacovi i šišmiši, a čiji je inventar mamio lopove koji su pokupili sve što je moglo da se odnese, dobija obrise umetničkog prostora. Biće potrebno još vremena da se bivše… »