Izvor: Blic/Zabava arhiva vesti 03.09.2017

"Više ne postoji": Lukas se bizarnim rečima obratio Sonji

Blic 03.09.2017
Drama između Aleksandra Vuksanovića i njegove bivše supruge Sonje Vuksanović ušla je u drugi dan, a iz sata u sat stigne neka nova informacija. Ovog puta, folker se drugi put obratio bivšoj supruzi na društvenim mrežama. Lukas, koji je danas sam… »

Novak dobio ćerku! Jelena i on su dali savršeno srpsko ime devojčici

Blic 03.09.2017
Novak i Jelena Đoković večeras su postali roditelji devojčice. Kako ekskluzivno saznaje Blic, Jelena se porodila u večernjim satima, a Novak i ona su se odlučili da devojčicu nazovi Tara. Novak i Jelena imaju sina Stefana koji će uskoro napuniti… »

Ekskluzivno: Lukas priznao da je tukao Sonju, čeka ga ova kazna

Blic 03.09.2017
Folker Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas danas je sam otišao u policiju i dao iskaz organima reda u vezi sa nasilničkim incidentom koji se desio juče popodne u kojem je ona nasrnuo na Sonju Vuksanović. On je sproveden u Treće osnovno… »

Nije dugo trebalo: Evo koja svetski poznata ličnost je među prvima javno čestitala Jeleni i Novaku na rođenju ćerke Tare

Blic 03.09.2017
Otkako se porodila Jelena Đoković, verujemo da porodica našeg tenisera prima čestitke iz minuta u minut. Međutim, neki od njihovih poznanika i prijatelja to urade i javno na svojim društvenim mrežama. Među prvima koji su čestitali rođenje male… »

Jelisaveta je pre udaje za Teodosića radila mnogo ludih stvari, a sada o tome ne želi da govori

Blic 03.09.2017
Glumica Jelisaveta Orašanin, sada već i zvanično Teodosić, pre udaje važila je za jednu od najzgodnijih mladih umetnica na ovim prostorima. Shodno tome često je bila i u ljubavnim nedoumicama. - Dosta sam ludih stvari radila zbog ljubavi. Ne bih sad… »

Stigao novi predmet na fakultete: Na njemu će se, verovali ili ne, izučavati muzika popularne pevačice

Blic 03.09.2017
Nekada se na časovima muzičkog moglo čuti samo za svetski poznate kompozitore, uglavnom one klasične. Međutim, sa vremenom menja se i praksa u školama. Studenti Univerziteta u Kopenhagenu izučavaće predmet "Bijonse, pol i ras", a za sada je 75… »

Šok: Poznati pevač naprasno otkazao nekoliko koncerata zbog ugroženog zdravlja

Blic 03.09.2017
Njegova turneja koju je planirao za naredne mesece je otkazana. To je uznemirilo njegove fanove, ali i sve one koji su želeli da makar iz publike budu deo njegovih koncerata. Legendarni Tom Džons trebalo je turneju da započne 6. septembra u… »

Problemi u braku? Evo zašto je Tanja Savić sina preselila u Srbiju

Blic 03.09.2017
Nakon što se pomirila sa roditeljima, Tanja Savić je odlučila da ostane u domovini, a sina Maksima je iz škole u Gould Kostu prebacila u osnovnu školu u Beograd. Pevačica Tanja Savić koja je prethodnih godina živela na relaciji Srbija-Australija… »

Otkrivamo: Jovana Joksimović se u devetom mesecu vraća na TV iz jednog sjajnog razloga

Blic 03.09.2017
Jovana Joksimović, koja će uskoro postati mama blizanaca, od ponedeljka će ponovo sa Srđanom Predojevićem biti na malim ekranima. Jovana, zaštitno lice “Pink televizije“, uveliko je u devetom mesecu trudnoće, ali je to neće sprečiti da se na… »

Tu je rodila Taru: Pogledajte kako izgleda bolnica u Monaku u kojoj se porodila Jelena Đoković

Blic 03.09.2017
Supruga našeg tenisera Jelena Đoković sinoć je na svet donela ćerku Taru. Kao i prošlog puta, roditelji su odabrali bolnicu u Monaku. I to ne bilo kakvu, već specijalan kompleks "Grejs Keli". Kompleks je deo bolnice koja je sagrađena pre 115… »