Izvor: Dnevnik/Politika arhiva vesti 03.09.2017

Stefanović: Na Vučićevu kolonu naleteo bentli, istraga u toku

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke “bentli”. Nakon toga, obezbeđenje… »

Bomba S. Koreje pet puta jača od one bačene na Nagasaki

Dnevnik 03.09.2017
LONDON: Hidrogenska bomba koju je testirala Severna Koreja pet puta je snažnija od one bačene na Nagasaki 9. avgusta 1945. godine kada je poginulo 74.000 ljudi, piše Bi-Bi-Si. Severna Koreja potvrdila je, nakon registrovanja dva jaka zemljotresa, da je… »

Brnabić: Digitalizacija kao razvojni prioritet Srbije

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras na Bledu da je digitalizacija jedan od osnovnih prioriteta Vlade i da u njoj vidi šansu za brži ekonomski rast Srbije i razvoj celog društva, koji će građanima omogućiti bolji kvalitet… »

Marković: Ne treba kukati zbog Kosova, već razgovarati

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da za Kosovo ne postoji drugo rešenje već da se o njemu razgovara i unutar nas samih, kao i sa Albancima. Ceo svet zna da nam je Kosovo oteto, ali sada bi najgora varijanta bila da sedimo i… »

Branko Ružić za Dnevnik: Imamo najbolju kombinaciju za nastavak reformi

Dnevnik 03.09.2017
NOVI SAD: Prošlo je dva meseca od kada je potpredsednik SPS-a Branko Ružić došao na čelo Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, koje je „nasledio” od premijerke Ane Brnabić. U razgovoru za „Dnevnik” ocenjuje da „građani Srbije… »