Izvor: Dnevnik/Zabava arhiva vesti 03.09.2017

Beker na Tviteru čestitao Đokoviću rođenje ćerke

Dnevnik 03.09.2017
BEOGRAD: Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker čestitao je na Tviteru srpskom teniseru i njegovoj supruzi rođenje ćerke, prenosi AP. Sjajne vesti od Jelene /Novaka', napisao je Beker na ovoj društvenoj mreži. Đoković i njegova supruga Jelena… »

Iza izloga: Šoping histerija u S formatu

Dnevnik 03.09.2017
Sve sam bliže tome da je u šopingu baš kao i u životu – vazda napeto i haotično. U prevodu – iz jedne krize ulećemo u drugu, otvaraju se nova krizna žarišta i mi već poludeli, ali konačnog rešenja ni na vidiku. Taman platiš struju, kad evo… »

Dnevnik na licu mesta: Linjano, poznato italijansko letovalište na Jadranu

Dnevnik 03.09.2017
NOVI SAD: Smešteno između čarobnog Trsta i magične Venecije u oblasti Udine nalazi se jedno od najpoznatijih italijanskih letovališta na jadranskoj obali – Linjano. Mesto, koje se zapravo nalazi na poluostrvu, ima oko 10.000 stanovnika i podeljeno… »

Recept dana: Piletina na italijanski

Dnevnik 03.09.2017
Siv dan traži malo sunca. Zato smesta, bar kada je o hrani reč, putujemo u Italiju. Sastojci (za 4 osobe): - 4 komada pilećih grudi, - 10 sušenih paradajza, - 1 mocarela - bosiljak, - so i biber po ukusu, - maslinovo ulje Priprema: 1. Pileće filee… »

Verski turizam: Belo zlato Saudijske Arabije

Dnevnik 03.09.2017
RIJAD: Saudijska Arabija se, u vreme kada cene nafte padaju, okreće drugom prirodnom izvoru - verskom turizmu koji donosi milijarde dolara tokom godišnjeg muslimanskog hodočašća čiji je pustinjska kraljevina domaćin. Prodavnice se nižu duž puta… »

Zašto bi životinje trebalo da imaju prava?

Dnevnik 03.09.2017
Sve je više boraca za prava životinja, a ta priča počela je još davne 1980. godine osnivanjem organizacije PETA, posvećene zaštiti prava svih životinja. Ova grupa ljudi koja se bori za etički tretman životinja je najveća organizacija za… »