Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 03.09.2017

RHMZ: Od utorka uglavnom suvo, krajem sledeće sedmice sunčano i toplo

Moj Novi Sad 03.09.2017
Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Novom Sadu će danas preovladavati hladnije, umereno i potpuno oblačno vreme, povremeno s kišom, a mogući su i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni, a… »

Kraj sezone na bazenima SC Sajmište, otvoreni bazen na Spensu nastavlja s radom i tokom septembra

Moj Novi Sad 03.09.2017
Javno preduzeće SPC "Vojvodina" donelo je odluku da – zbog najavljenih lepih dana u narednom periodu – produži letnju sezonu i našim sugrađanima omogući korišćenje otvorenog bazena na Spensu. Ovaj bazen nastaviće da radi prema rasporedu koji… »

Nekretnine na dobrim lokacijama u Novom Sadu se lako rasprodaju

Moj Novi Sad 03.09.2017
Sve manje je atraktivnih lokacija u Novom Sadu za izgradnju stanova, ono što je preostalo u užem i širem jezgu grada su retke i već zauzete parcele, gde predstoje građevinski radovi. Jedna od zgrada na dobrom mestu je upravo stambeno - poslovni… »

Novosadski lutajući reporter – skice sa Detelinare 2

Moj Novi Sad 03.09.2017
Na jednom drvetu, dosta visoko, primećen neobičan kutak: kućica za nojeve iliti kad tinejdžerski ptić poželi da se izmakne malo iz roditeljskog gnezda.… »

Novosadski lutajući reporter – skice sa Detelinare 3

Moj Novi Sad 03.09.2017
I dok neki gradski grafiti promovišu čistu pozitivu, izjavljuju ljubav, ili obeležavaju "mesta za grljenje", neki drugi, na žalost, forsiraju agresiju i "čistu mržnju". Kada prestanemo da volimo sebe i svet oko sebe, počnemo da negujemo ove… »

Isključenja struje za ponedeljak, 4. septembar

Moj Novi Sad 03.09.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Čeneju i Sremskim Karlovcima. Novi Sad - od 10:00 do 11:30 časova: Kralja Petra I 22A-24, 52-58, 65, 72, 71-75, 81-85, 89-97, Majevička 22, 32… »

Drugo veče Gradić festa: Plesalo se i po kiši

Moj Novi Sad 03.09.2017
Drugi dan programa Gradić festa, kao verovatno najsadržajnije veče od kada se održava Festival uličnih svirača, u potpunosti je zadovoljio one entuzijaste među ljubiteljima umetnosti koji su pohitali u Podgrađe čim je popodnevno nevreme utihnulo… »

OPASNA SPORA VOŽNJA: I 'krševi' od automobila ugrožavaju živote

Moj Novi Sad 03.09.2017
"Besni" automobili sa bahatim vlasnicima, koji "legnu na gas" prva su asocijacija na opasnu vožnju, ali manje je poznato da živote ugrožavaju i oni koji su prespori na putu. - Jedina bezbedna vožnja u saobraćajnom toku je kada svi voze istom brzinom… »

KUĆNA RADINOST: Prirodnim sredstvima protiv bubuljica

Moj Novi Sad 03.09.2017
Čak i ako ne volite da jedete med, verovatno ga imate u kući. Svi ga imamo. Pa, ako ga već ne jedete, možete da ga iskorstite za negu lica. Donosimo vam tri jednostavna recepta za "lekove" protiv bubuljica. 1. Pomešajte med i mleveni cimet u razmeri… »

HUMANI PONEDELJAK: Ponavlja se akcija za četvorogodišnju Srnu

Moj Novi Sad 03.09.2017
Posetioci Štranda imaće još jednu šansu da pomognu teško oboleloj devojčici. U ponedeljak 28. avgusta, na inicijativu MZ "Sremska Kamenica" i JKP Gradsko zelenilo, akcija "Humani ponedeljak" bila je posvećena prikupljanju novca za operaciju… »