Izvor: N1 Info arhiva vesti 03.09.2017

Sutra oblačno, temperatura do 25 stepeni

N1 Info 03.09.2017
Vreme u Srbiji u ponedeljak ujutru i pre podne biće umereno i potpuno oblačno, u Banatu i na istoku zemlje još ponegde sa slabom kišom, dok će od sredine dana doći do postepenog razvedravanja sa zapada. Vetar će biti slab i umeren zapadni i… »

Ružić: Matične knjige u Centralnom registru do kraja godine

N1 Info 03.09.2017
Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je da je u planu da do kraja godine sve lokalne samouprave završe proces prepisa podataka iz matičnih knjiga u Centralni registar, koji će, zahvaljujući saradnji sa Ministarstvom… »

Janković: Najveća pretnja građanima Srbije dolazi od države

N1 Info 03.09.2017
U slučaju usvajanja predloženog Zakona o BIA, Srbija više neće imati nacionalnu bezbednost, već će se vratiti na koncept državne bezbednosti i kreiranja "pretorijanske garde", koja "održava na vlasti jednu stranku", smatra predsednik Pokreta… »

Vulin na izložbi Ekspo u Astani: Imamo znanja za čitav svet

N1 Info 03.09.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin počeo je danas posetu Kazahstanu obilaskom međunarodne izložbe "Ekspo 2017" u Astani, koja se ove godine organizuje pod motom "Energija je budućnost", i na kojoj je zajedno sa 50 zemalja predstavljena i Srbija… »

Omladina HDZ objavila umrlicu "Drugu maršalu"

N1 Info 03.09.2017
Omladina HDZ-a Zadar na društvenim mrežama objavila je umrlicu Titu, odnosno trgu u Zagrebu koji je nosio njegovo ime, a koji je preimenovan u Trg Republike. Omladina HDZ-a na Instagramu je u vidu umrlice najavila izmenu imena Trga maršala Tita. "S… »

Hrvatska uvodi besplatne voćne i mlečne obroke u škole

N1 Info 03.09.2017
Radi podizanja sveti o zdravoj ishrani, kao i povećanja unosa svežeg voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, Hrvatska od ove školske godine započinje sa sprovođenjem Školske sheme - besplatnih obroka voća, povrća, mleka i mlečnih proizvoda… »

Koliko će Deklaracija uticati na odnose Srbije i BiH?

N1 Info 03.09.2017
Deklaracija o zaštiti i očuvanju srpskog naroda o kojoj su u Beogradu razgovarali državni vrh Srbije i najviši zvaničnici Republike Srpske već je izazvala buru reakcija. Može li i u kojoj meri najavljena Deklaracija uticati na odnose u BiH kao i na… »

Na granici s Mađarskom čeka se sat, s Hrvatskom dva sata

N1 Info 03.09.2017
Putnička vozila na graničnim prelazima s Madjarskom čekaju oko sat, dok na granici sa Hrvatskom oko dva sata, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije". Putnička vozila na prelazima Srbije sa Madjarskom - Horgoš, Horgoš 2 i Bački vinogradi… »

"Bentli" naleteo na kolonu s Vučićem, uhapšene tri osobe

N1 Info 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić "presečena" je u subotu ujutru na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu, a zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika države uhapšene su tri osobe. Ministar Nebojša… »

Deci nastradalih policajaca uručeni rančevi i školski pribor

N1 Info 03.09.2017
Ministar unutrašnjih poslova(MUP) Nebojša Stefanović uručio je deci stradalih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) rančeve i školski pribor. "MUP vodi računa o svojima, vi ste deo ove velike porodice i uvek će biti tako", poručio je… »