Izvor: N1 Info/Balkan arhiva vesti 03.09.2017

Omladina HDZ objavila umrlicu "Drugu maršalu"

N1 Info 03.09.2017
Omladina HDZ-a Zadar na društvenim mrežama objavila je umrlicu Titu, odnosno trgu u Zagrebu koji je nosio njegovo ime, a koji je preimenovan u Trg Republike. Omladina HDZ-a na Instagramu je u vidu umrlice najavila izmenu imena Trga maršala Tita. "S… »

Hrvatska uvodi besplatne voćne i mlečne obroke u škole

N1 Info 03.09.2017
Radi podizanja sveti o zdravoj ishrani, kao i povećanja unosa svežeg voća i povrća, mleka i mlečnih proizvoda, Hrvatska od ove školske godine započinje sa sprovođenjem Školske sheme - besplatnih obroka voća, povrća, mleka i mlečnih proizvoda… »

Koliko će Deklaracija uticati na odnose Srbije i BiH?

N1 Info 03.09.2017
Deklaracija o zaštiti i očuvanju srpskog naroda o kojoj su u Beogradu razgovarali državni vrh Srbije i najviši zvaničnici Republike Srpske već je izazvala buru reakcija. Može li i u kojoj meri najavljena Deklaracija uticati na odnose u BiH kao i na… »

"Bentli" naleteo na kolonu s Vučićem, uhapšene tri osobe

N1 Info 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić "presečena" je u subotu ujutru na kružnom toku Topčiderska zvezda u Beogradu, a zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika države uhapšene su tri osobe. Ministar Nebojša… »

Hiljadu osoba sa Daunovim sindromom u BiH, posao samo za dve

N1 Info 03.09.2017
Više od hiljadu osoba sa Daunovim sindromom živi u Bosni i Hercegovini, a zaposlene su samo dve. Iako žele da budu korisni i društveno odgovorni građani, tek retkima poslodavac ukaže poverenje. Stručnjaci poručuju da postoji niz poslova u kojima… »