Izvor: Nacionalna klasa arhiva vesti 03.09.2017

F1: Hamilton pobedom u Monci preuzeo prvo mesto u generalnom plasmanu

Nacionalna klasa 03.09.2017
Luis Hamilton je dominantnom pobedom u Monci dao do znanja Ferariju da je Mercedes u ozbiljnom naletu. Hamilton je pobedom izbio na čelo kada je generalni plasman vozača u pitanju i to prvi put ove sezone. Dominaciju Mercedesa je potvrdio Botas drugim… »

Fiat NACIONALE program pogodnosti pri kupovini 500L

Nacionalna klasa 03.09.2017
FCA Srbija je pokrenuo program lojalnosti namenjen domaćim kupcima. Pogodnosi prilikom kupovine modela 500L se odnosu ne sve pakete opreme. Ponuda je namenjena svim potencijalnim kupcima koji su se opredelili da kupe novi FIAT 500L i tom prilikom ostvare… »

Bez čekanja za isporuke Suzuki Vitara u Premium opremi

Nacionalna klasa 03.09.2017
Euro Sumar je proširio lager vozila, tako da će kupci koji žele Suzuki Vitara model u Premium paketu opreme i sa 1,6 litarskim benzincem moći da preuzmu vozilo odmah po uplati. Cena ovako opremljenog vozila je 14.590€. Euro Sumar trenutno ima samo… »

Kia u Frankfurtu predstavlja novi koncept

Nacionalna klasa 03.09.2017
Kia Motors će 12. septembra na salonu automobila u Frankfurtu predstaviti novi koncept koji najavljuje novi izlged modela cee’d. Konceptno vozilo, dizajnirano u Kijinom evropskom dizajnerskom centru u Frankfurtu, a koje je samo 500m udaljeno od… »

Grand Motors kreće sa Ford Quick Lane projektom

Nacionalna klasa 03.09.2017
Grand Motors počinje realizaciju pilot projekta Ford Quick Lane koji za cilj ima uvođenje nezavisnih servisera u mrežu ovlašćenih servisa. Srbija je prva država na Zapadnom Balkanu u kojoj bi u narednih nekoliko godina trebalo da se formira ovakva… »

Goodyear SealTech tehnologija debituje na VW Arteon

Nacionalna klasa 03.09.2017
Goodyearovom tehnologijom SealTech za produženu mobilnost mogu se popraviti pneumatici na kojima su probušena mesta prečnika do 5 mm na području gazećeg sloja pneumatika. Kod proizvođača automobila i potrošača opaža se sve veće interesovanje za… »