Izvor: Nova ekonomija arhiva vesti 03.09.2017

Trojica muškaraca u 'bentliju' naletela na automobil u kom je bio Aleksandar Vučić

Nova ekonomija 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 h na kružnom toku Topčiderska zvezda, piše Politika. List navodi da su zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene tri osobe. Kako piše… »

OPET PRETE: Severna Koreja testirala novu hidrogensku bombu

Nova ekonomija 03.09.2017
Severna Koreja potvrdila je da je testirala novu hidrogensku bombu namenjenu za interkontinentalnu balističku raketu. To je objavila severnokorejska državna televizija navodeći da je reč o velikom uspehu. Testiranje hidrogenske bombe koje je naložio… »

IDEA Dorćol matine održan u subotu na kultnoj raskrsnici 'četiri puta'

Nova ekonomija 03.09.2017
Na kultnoj dorćolskoj raskrsnici "četiri puta", na uglu ulica kralja Petra i cara Dušana, održan je nezaboravni IDEA Dorćol matine. Uz sviračko umeće sastava Zemlja gruva, DJ izvođača Gramophonedzie, uživanje u šećernoj vuni, bozi i svilenim… »

Leskovački ajvar od ove jeseni će jesti i Amerikanci

Nova ekonomija 03.09.2017
Ovogodišnji rod paprike na jugu Srbije izuzetno je dobar, i na nekim parcelama biće i 50 tona po hektaru. Povrtari u leskovačkom kraju već su počeli da isporučuju papriku proizvođačima ajvara. Potražnja za ovim proizvodom je izuzetno velika, tako… »

Održana druga centralna konferencija za medije povodom 51. Bitefa

Nova ekonomija 03.09.2017
Druga konferencija za medije povodom 51. Bitefa koji će se održati pod sloganom Epic Trip od 22. do 30. septembra održana je u petak u Skupštini grada i na njoj su se obratili novinarima Miloš Latinović, direktor Bitef teatra, Ivan Medenica… »