Izvor: Pravda arhiva vesti 03.09.2017

Težak incident: Presečena Vučićeva kolona, osumnjičeni uhapšeni!

Pravda 03.09.2017
Kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je juče na kružnom toku Topčiderska zvezda, a zbog ugrožavanja sigurnosti predsednika uhapšene su tri osobe. Uhapšeni mladići su vozilom marke "bentli" naleteli na… »

Englezi tvrde: Danas testirana hidrogenska bomba je pet puta jača od one bačene na Nagasaki!

Pravda 03.09.2017
Bi-bi-si javlja da je u Severnoj Koreji danas testirana bomba pet puta snažnija od one bačene na Nagasaki, 9. avgusta 1945. godine. kada je ubijeno 74.000 ljudi. Od 2006. do danas šest testiranja nuklearne bombe Iako je Severna Koreja 2005. obećala da… »

Dramatično: Snažan zemljotres na Korejskom poluostrvu, Severna Koreja izvela novu nuklearnu probu?!

Pravda 03.09.2017
Zemljotres magnitude 6,3 Rihterove skale, koji je zabeležen u Severnoj Koreji vrlo moguće je veštački izazvan. Seul ne isključuje da je Pjongjang izveo šesto nuklearno testiranje, javila je agencija Ronhap. „Severna Koreja je mogla izvesti šesto… »

Zaharova u šoku: SAD su nam poslale senzacionalni zahtev u koji nećete moći da poverujete!

Pravda 03.09.2017
Stejt department očekuje da ruska diplomatska imovina koja se nalazi u elitnim područjima San Francuska i Vašingtona bude prodata SAD, saopštila je televiziji „Rusija 1“ zvanična predstavnica Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija… »

Palma podržao dijalog: Ne treba kukati, nego razgovarati

Pravda 03.09.2017
Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma smatra da za Kosovo ne postoji drugo rešenje već da se o njemu razgovara i unutar nas samih, kao i sa Albancima. "Ceo svet zna da nam je Kosovo oteto, ali sada bi najgora varijanta bila da sedimo i da se… »

Šou program: Amerikanci oduševljeni ovim obaveznim delovima hrvatske vojne opreme!

Pravda 03.09.2017
Vojna industrija postaje sve važniji izvozni sektor u Hrvatskoj, posebno zbog podatka da postoje kompanije koje skoro svu svoju proizvodnju izvoze. Nije nebitno spomenuti da može da se očekuje samo napredak, pogotovo jer Hrvatska uskoro ide u nabavku… »

Putin i Đinping prelomili: Pozabavićemo se novom situacijom u Severnoj Koreji, na "odgovarajući način"

Pravda 03.09.2017
Predsednici Kine i Rusije, Si Đinping i Vladimir Putin, saglasili su se danas da se na "odgovarajući način pozabave" najnovijim nuklearnim testom Severne Koreje, javila je kineska državna agencija Sinhua. Kako navodi ta agencija, dvojica lidera… »

Janković: Sa Vučićem ću pregovarati samo o mirnoj predaji vlasti, ukoliko ne "zapali" Srbiju!

Pravda 03.09.2017
- U slučaju usvajanja predloženog Zakona o BIA, Srbija više neće imati nacionalnu bezbednost, već će se vratiti na koncept državne bezbednosti i kreiranja "pretorijanske garde", koja "održava na vlasti jednu stranku", smatra predsednik Pokreta… »

Ponižavajuće priznanje Pentagona: Bastion NATO ne bi izdržao ni prvi nalet ruske armije

Pravda 03.09.2017
Snage za brze intervencije, koje Sjedinjene Države drže u Evropi, ne bi izdržale nalet ruske armije ukoliko sa Moskvom došlo do velikog oružanog konlflikta – objavio je američki list Politico, uz tvrdnju da je to ocena iz najnovijeg izveštaja… »

Heroj: Policajac "zagrlio" bombaša samoubicu da bi spasao kolege!

Pravda 03.09.2017
Bombaš samoubica pokušao je da aktivira eksploziv u policijskoj stanici u gradu Tijaretu na zapadu Alžira, ali ga je jedan od policajaca "zagrlio" kako bi zaštitio ostale od eksplozije. "Policajac je reagovao brzo, bacio se na napadača na samom ulazu… »