Izvor: Prva arhiva vesti 03.09.2017

Novak i Jelena Đoković dobili ćerku

Prva 03.09.2017
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su drugo dete, javljaju beogradski mediji. Jelena Đoković se porodila u subotu uveče i donela je na svet zdravu devojčicu, koja je dobila ime Tara. Srpski teniser i njegova… »

Novo upozorenje RHMZ, "na udaru" Banat i istočna Srbija

Prva 03.09.2017
Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHMZ) izdao je upozorenje na veću količinu padavina koje se danas očekuju na području Banata i istočne Srbije. Kako se navodi, očekuje se da između 20 i 30 milimetara kiše danas padne ponegde u Banatu i… »

Trikovi kojima nas ugostitelji teraju da trošimo više nego što smo planirali!

Prva 03.09.2017
Uz mudro osmišljen jelovnik gosti naručuju i troše više nego što su nameravali na ulasku u restoran. Psiholozi takođe tvrde da ovde ne radi o hipnozi niti podvalama, već o malim grafičkim trikovima i kreativnom pristupu. Bitna je boja Zelena… »

Zapitajte se! Žene ovako TERAJU PARTNERE od sebe! Da li je takav slučaj i kod vas?

Prva 03.09.2017
Kad veza propadne, sigurno se pitate šta je pošlo nizbrdo. Tužno je što često žene ni ne znaju zašto je veza pošla u pogrešnom smeru. Dejvid Gud u knjizi “The Man Code: A Woman’s Guide to Cracking the Tough Guy” ženama otkriva tajne… »

Nedeljna astro prognoza: Ribe, vreme je da se počisti "ispod tepiha", Škorpije, iznenadiće vas sopstveni izbor...

Prva 03.09.2017
Kakva vas situacija očekuje na različitim životnim poljima, u periodu od 4. do 11. septembra, saznajte... OVAN Hrana Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i… »

Bizarna pravila kojih kraljevska porodica mora da se pridržava

Prva 03.09.2017
Od specifične ishrane do društvenih igara koje su im zabranjene, kraljevska porodica ima više pravila nego što biste očekivali. Kraljevska porodica je proširena porodica monarha, a obično uključuje suprugu vladajućeg monarha, žive supruge… »

Deneris i Džon Snou su u incestu, ali privatno su najbolji ortaci!

Prva 03.09.2017
Emotivna, holivudski nastrojena publika navijala je za vezu Deneris i Džona Snoua svesno zanemarujući činjenicu da su dva najomiljenija lika u seriji „Igra prestola“ zapravo – tetka i bratanac. Ali, Majku zmajeva i Džona Snežnog vezuje nešto… »

TV B92 od 11. septembra postaje O2 televizija, B92.net ostaje B92.net

Prva 03.09.2017
Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i sa novim programskim konceptom. Od 11. septembra televizija će se zvati O2.TV i presvući u potpuno novo ruho. Vizuelni identitet će biti promenjen odnosno, modernizovan i prilagođen najnovijim… »

Britanci su poludeli za ovim kućnim ljubimcem, ali zašto?

Prva 03.09.2017
Ovo je pitanje koje se u Velikoj Britaniji sve češće postavlja, budući da kod sve većeg broja ljudi, koji imaju bašte ili žive na manjim imanjima, pilići "skidaju sa trona" tradicionalne kućne ljubimce. Oni, dakle, više nisu tu da bi vlasnike… »

Ovu komade garderobe obavezno izbacite iz ormana, jer privlače negativnu energiju!

Prva 03.09.2017
Što pre se ratosiljajte ovih komada odeće kako biste bili srećniji. 1. Stara pidžama Iznošenoj i staroj pidžami u ormanu nije mesto. Pronađite novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će vam dugo potrajati. 2. Haljina koju ste nosili na više od pet… »