Izvor: RTS/Zabava arhiva vesti 03.09.2017

Boris Beker čestitao Novaku Đokoviću rođenje ćerke

RTS 03.09.2017
Novaku i Jeleni Đoković rođenje ćerke čestitao je na „Tviteru“ bivši trener srpskog tenisera Boris Beker. „Sjajne vesti od Jelene/Novaka. Dobili su devojčicu Taru...“, napisao je Boris Beker u objavi na društvenoj mreži. Kako prenose… »

Pol Šreder i Itan Houk ekskluzivno za RTS

RTS 03.09.2017
Među favoritima za nagradu zlatni lav na 74. Venecijanskom festivalu je film legendarnog reditelja i scenariste Pola Šredera „Prva reformisana“. U drami koja se kao i mnogi od filmova na Mostri bavi odnosom razuma i vere, glavna uloga poverena je… »

Frankfurt, deaktivirana bomba zbog koje su desetine hiljada evakuisane

RTS 03.09.2017
Nemački stručnjaci za eksploziv deaktivirali veliku bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata u Frankfurtu, gde je iz predostrožnosti više desetina hiljada ljudi evakuisano iz domova. Bomba je otkrivena prošle nedelje na gradilištu, pa je oko 60.000… »

Ovo je džemper jeseni 2017?

RTS 03.09.2017
Sudeći prema broju modnih blogerki koje su se do sada na „Instagramu“ pojavile u širokom džemperu sa etiketom "Ganni", jesen pred nama obeležiće upravo takav model. Poželjne nijanse – pastelne. Instagram već danima zapljuskuje talas selfija… »

Nemoguće je ubiti najboljeg plaćenog ubicu

RTS 03.09.2017
Tim ekscentričnih ubica želi da se reši ludog šefa. Nemilosrdni plaćenici, međutim, suočiće se sa arogantnim protivnikom – najboljim plaćenim ubicom na svetu. U komediji "Killing Gunther" glavnu ulogu tumači Arnold Švarceneger. Komedija čiji… »

Spektakularni oldtajmeri iza Geozavoda

RTS 03.09.2017
Najpoznatiji svetski i domaći kolekcionari predstavili su na ovogodišnjoj manifestaciji „24 sata elegancije“ spektakularne oldtajmere iz svojih kolekcija. Na platou iza zdanja Geozavoda ljubitelji automobila iskoristili su lepo vreme da uživaju u… »

Pesma leta na vrhu liste i „najnepoznatijih“ numera!

RTS 03.09.2017
Kad ne mogu da prepoznaju pesmu koju čuju, mnogi se za pomoć „obraćaju“ „Šazamu“, globalno popularnoj aplikaciji za prepoznavanje muzičkih numera. Ovog leta najviše korisnika bilo je opčinjeno „nepoznatom“ numerom koja se mogla čuti na… »

Armstrongova torba prodata za 1,8 miliona dolara

RTS 03.09.2017
Torba koju je američki astronaut Nil Armstrong koristio za donošenje prvih uzoraka Mesečeve prašine na Zemlju prodata je na aukciji u Njujorku. Prodaja je organizovana povodom 48. godišnjice prvog sletanja ljudske posade na Mesec. U aukcijskoj kući… »

Nemanja Matić pomaže rodni kraj, od obnove crkve do fudbalskog stadiona

RTS 03.09.2017
Uprkos tome što je najplaćeniji srpski fudbaler, reprezentativac i igrač „Mančester junajteda“, Nemanja Matić ne zaboravlja rodni kraj i selo Vrelo kod Uba. Pomogao je u obnovi crkve, škole, izgradnji fudbalskog stadiona, a meštanima plaća i… »