Vojvodina arhiva vesti 03.09.2017

Kraj sezone na bazenima SC Sajmište, otvoreni bazen na Spensu nastavlja s radom i tokom septembra

Moj Novi Sad 03.09.2017
Javno preduzeće SPC "Vojvodina" donelo je odluku da – zbog najavljenih lepih dana u narednom periodu – produži letnju sezonu i našim sugrađanima omogući korišćenje otvorenog bazena na Spensu. Ovaj bazen nastaviće da radi prema rasporedu koji… »

Nekretnine na dobrim lokacijama u Novom Sadu se lako rasprodaju

Moj Novi Sad 03.09.2017
Sve manje je atraktivnih lokacija u Novom Sadu za izgradnju stanova, ono što je preostalo u užem i širem jezgu grada su retke i već zauzete parcele, gde predstoje građevinski radovi. Jedna od zgrada na dobrom mestu je upravo stambeno - poslovni… »

Novosadski lutajući reporter – skice sa Detelinare 2

Moj Novi Sad 03.09.2017
Na jednom drvetu, dosta visoko, primećen neobičan kutak: kućica za nojeve iliti kad tinejdžerski ptić poželi da se izmakne malo iz roditeljskog gnezda.… »

Novosadski lutajući reporter – skice sa Detelinare 3

Moj Novi Sad 03.09.2017
I dok neki gradski grafiti promovišu čistu pozitivu, izjavljuju ljubav, ili obeležavaju "mesta za grljenje", neki drugi, na žalost, forsiraju agresiju i "čistu mržnju". Kada prestanemo da volimo sebe i svet oko sebe, počnemo da negujemo ove… »

Vremenska prognoza za 4. septembar (ponedeljak)

Subotica.com 03.09.2017
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 11 do 22 stepena, a duvaće severozapadni vetar, brzinom do 6 metara u sekundi. U prvom delu dana biće oblačno i sveže, dok će poslepodnevne časove obeležiti sunčano i vedro vreme… »

Zmajevačka 33 prvaka

Dnevnik 03.09.2017
ZMAJEVO: Oglašavanjem školskog zvona i svečanim prijemom prvaka, u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ počela je nova školska godina. Trideset i tri prvaka, devojčica i dečaka posle dugog iščekivanja dočekalo je da prvi put sedne u školske klupe… »

Golf tereni u Žablju relaksacija za sve uzraste

Dnevnik 03.09.2017
Ukoliko se nikada niste zatekli na golf terenima, onda je pravo vreme da isprobate ovaj sport koji pruža neverovatan mir, ali i lep boravak u prirodi jer su nam golf tereni tako blizu, na putu za Zrenjanin, nadomak Žablja, na samo pola sata vožnje od… »

Nevreme protiv Gradić festa

RTV 03.09.2017
NOVI SAD - Čini se da je uprkos prekidanju programa sinoć oko 18 časova, od 20 sati, kada je sve nastavljeno po satnici, Gradić fest ipak proglasio pobedu. Posetioci su pristigli opremljeni kišobranima i toplijom garderobom, no u znatno manjem broju… »

Premijera Subotičkog simfonijskog orkestra povodom Dana grada

Subotica.com 03.09.2017
U okviru proslave Dana grada naši sugrađani imali su priliku da prisustvuju prvom koncertu Subotičkog simfonijskog orkestra, čijem čelu je, kao koncertmajstor, profesor violine Miloš Nikolić. Iako je bilo planirano da se koncert održi na Velikoj… »

Otvorena izložba likovne kolonije "Vidovdan 2016 - 2017" Gračanica

Subotica.com 03.09.2017
Izložba likovne kolonije "Vidovdan 2016 - 2017" Gračanica sinoć je otvorena u vestibilu Gradske kuće, u okviru obeležavanja Dana grada. Otvaranju su prisustvovali gosti iz Gračanice, a izložbu je otvorila Jasmina Stevanović, sekretarka… »