Beograd arhiva vesti 11.09.2017

Uspeh studenata Mašinskog fakulteta u Sen Tropeu

Dnevnik 11.09.2017
BEOGRAD: Tim studenata Mašinskog fakulteta postigao je veliki uspeh na međunarodnom takmičenju “Hidrokontest 2017” u Sen Tropeu, u Francuskoj, i pored osvojenog drugog i trećeg mesta u dve takmičarske discipline, u Beograd donose i… »

Protest se nastavlja

Danas 10.09.2017
Učenici OŠ "Svetozar Miletić" iz Zemuna ni ove nedelje neće ići na nastavu, odlučili su roditelji. Za nastavak potpune obustave nastave i protesta protiv smene direktora Miroljuba Mosurovića glasalo je više od 70 odsto od ukupnog broja roditelja… »

Nevrijeme pogodilo i Novi Pazar (Video)

Sandžak press 11.09.2017
Veliko nevrijeme pogodilo je Srbiju! Jak grad potukao Novi Pazar. Veliki pljusak pogodio je i ovaj grad, a meštani su trčali po ulicama kako bi našli neki zaklon od grada koji je počeo da pada oko 20 časova! Meteorolozi su posle maksimalne… »

Zajedno za bolji kvalitet života osoba sa invaliditetom

Dnevnik 11.09.2017
BEOGRAD: U Starom dvoru danas je održana treća sednica Saveta za osobe sa invaliditetom, kojoj je predsedavao gradonačelnik Siniša Mali i prisustvovao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, na kojoj se… »

Burna noć iza beograđana: 6 povređenih u 4 saobraćajke, tegobe mučile srčane bolesnike i astmatičare

Kurir 11.09.2017
U Beogradu tokom noći dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima je lakše povređeno šest osoba, rečeno je u Hitnoj pomoći. U saobraćajnoj nezgodi na Karđorđevom trgu u Zemunu lakše je povređena žena (63), a u Ulici Vojvode Stepe na… »

Gužve Zbog gostiju iz kine: Mnoge ulice su danas privremeno zatvarane

Blic 11.09.2017
Velike gužve stvaraju se u centru grada zbog blokade saobraćaja u Ulici kneza Miloša gde vozila trenutno mile, poručuju taksisti. - Zbog posete kineske delegacije Kneza Miloša je bila blokirana, a sada se saobraćaj pušta naizmečno iz oba pravca… »

Moramo da pričamo o jezivim nadogradnjama zgrada u Beogradu

Noizz 11.09.2017
Sve češće nadogradnje i dodavanje sprata na starim zgradama u Beogradu dovele su do toga da pojedini delovi grada deluju zaista čudno, u najmanju ruku. Spoj oronulih fasada koje decenijama nisu sređivane, i sveže ispoliranih prozona na dogradnji… »

Težak udes kod Ade, troje povređeno

Večernje novosti 10.09.2017
Tri osobe su povređene, od kojih jedna teže, u sudaru dva automobila kod Mosta na Adi. Tri osobe su povređene, od kojih jedna teže, u sudaru dva automobila kod Mosta na Adi, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Nesreća se dogodila oko 18.30 na raskrsnici… »

Radovi u Beogradu teku po planu

Studio B 11.09.2017
Radovi koji se izvode širom Beograda odvijaju se predviđenom dinamikom, a na pojedinim gradilištima se ide čak i ispred roka, potvrđeno je za Beoinfo u sekretarijatu za investicije grada Beograda. Rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, Ruzveltove… »

Alergični na ambroziju mogu da se uzdaju samo u jednu stvar

Blic 11.09.2017
Jedini spas alergičnima na ambroziju u narednih nedelju dana biće eventualna kiša koju meteorolozi najavljuju za sutrašnji dan. Prema podacima Agencije za zaštitu životne sredine, koncentracija polena ambrozije će i ove nedelje biti u "crvenoj… »