Izvor: Beta video arhiva vesti 11.09.2017

Mihajlović: Do sada nije čula nijednu konkretnu primedbu na implementaciju zakona

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Odgovarajući na pitanje koji su to „problemi u implementaciji“ zakona koje je navelo Ministarstvo rada, potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, Zorana Mihajlović je rekla da ona „do sada nije… »

Dveri traže od REM-a da ukine Pinku nacionalnu frekvenciju

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Predstavnici Srpskog pokreta Dveri danas su sa protesta ispred zgrade televizije Pink, zatražili od Regulatornog tela za elektronske medije da ukine nacionalnu frekvenciju tom mediju. (pokrivalice)… »

Obeleženo 16 godina od terorističkog napada na Njujork i Vašington

Beta video 11.09.2017
NJUJORK - Sjedinjene Američke Države danas su obeležile 16. godišnjicu terorističkih napada Al Kaide na Njujork i Vašington u kojma je 11. septembra 2001. poginulo skoro 3.000 ljudi. Ceremonija, na kojoj je bilo oko 1.000 ljudi, počela je minutom… »

Stefanović i Meng Djijendžu o bezbednosnoj saradnji Srbije i Kine

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Srbija i Kina ojačaće bezbednosnu saradnju, a naročito u borbi protiv kriminala i terorizma, najavljeno je nakon današnjeg susreta ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića sa specijalnim izaslanikom predsednika Kine i… »

Direktor NSZ: Najmanja nezaposlenost u poslednjih 25 godina

Beta video 11.09.2017
KRALJEVO - Direktor Nacionalne službe zapošljavanja (NSZ) Zoran Martinović izjavio je danas u Kraljevu da se na evidenciji NSZ trenutno vodi 628.000 nezaposlenih, što je najmanji broj u poslednjih 25 godina. ``To je najmanji broj nezaposlenih na… »

EU pozdravila formiranje kosovske vlade i pozvala je da saradjuje s Beogradom

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Evropska unija pozdravila je danas formiranje institucija na Kosovu kao ``veoma važan korak`` i pozvala novu vladu u Prištini da saradjuje s Beogradom kako bi se ostvario napredak u dijalogu i da primeni postignute sporazume.… »

Brnabić se sastala sa stalnim podsekretarom Forin ofisa

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - U Vladi Srbijepremijerka Ana Brnabić sastala se sa stalnim podsekretarom Forin ofisa Sajmonom Mek Donaldom. (pokrivalice)… »

Položeni venci na spomenik Senćanskoj bici

Beta video 11.09.2017
SENTA - Predsednici Aleksandar Vučić i Janoš Ader položili su vence na Spomenik junacima Senćanske bitke. (pokrivalice)… »

Mihajlović se sastala sa izvršnom direktorkom NALED-a

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas sa Violetom Jovanović, izvršnom direktorkom Nacionalne Alijanse za lokalni ekonomski razvoj (NALED) o nastavku uspešnje… »

Terzić: Program dobra poruka mladim ljudima

Beta video 11.09.2017
BEOGRAD - Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić je izjavio da je program samozapošljavanja podržan od strane NSZ i lokalne samouprave, dobra poruka mladim ljudima da uz kavlitetnu ideje moga da započnu posao.… »