Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 11.09.2017

Put do groblja kamen spoticanja

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Prijepolje - Nedavna sanacija seoskog puta u Mesnoj zajednici Jabuka izazvala je nezadovoljstvo kod meštana koji kažu da su izigrani od lokalne samouprave, te da je asfalt umesto ka seoskom groblju otišao ka domu opštinskog funkcionera. Nadležni u… »

Opština dobija moderan dom

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Prijepolje - Predsednik opštine Prijepolje Dragoljub Zindović i direktor pribojskog preduzeća Dekor invest popisali su ugovor o sanaciji i nadogradnji zgrade lokalne samouprave. Projekat predviđa izgradnju nove sale za skupštinska zasedanja i… »

Žiranti koji otplaćuju tuđe kredite imaju pravo na deo uzete nepokretnosti

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Građani koji su žiranti i otplaćuju kredite, imaju pravo da od glavnog dužnika kome su bili jemci traže da im vrate dug koji je banka naplatila od njih, a imaju pravo i na deo nepokretnosti za onoliko koliko su uplatili novca za stambeni kredit… »

Evo koje voće je najunosnije gajiti

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Beg od gradske gužve u neke mirnije krajeve može doneti ne samo sporiji tempo života već i odličnu priliku za bavljenje poljoprivredom. Iako su ulaganja velika, onaj ko ima strpljenja mogao bi lako da profitira sadnjom lešnika, oraha, malina, kupina… »

Na današnji dan rođen patrijarh Pavle

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
U selu Kućanci kod Donjeg Miholjca u Slavoniji, na današnji dan, 11. septembra 1914. godine, rođen je Gojko Stojčević, budući poglavar Srpske pravoslavne crkve, i omiljeni srpski patrijarh Pavle. Na mesto patrijarha stupio je 2. decembra 1990… »

On je "srpski Tramp" i želi da postane premijer

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Biznismen Bogoljub Karić izjavio je da ima ambicije da bude premijer, ali da o tim svojim ambicijama nije razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Moje su ambicije da budem premijer. I radiću na tome da budem", rekao je Karić za… »

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana i vašar u Ljubiću

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Čačak - Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, a u Ljubiću se tradicionalno svake godine 11. septembra, na ovaj praznik održava vašar. Među ličnostima jevanđeljskim koji okružuju… »

U 18.30 - TV B92 postaje O2TV

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
U 18.30 televizija B92 menja naziv u O2 televiziju, koja će odgovoriti na potrebe duhom mlade, urbane publike i promovisati moderne, visoko-energetske programe. Gledaoci će se razmrdati uz adrenalinske, žestoke, opasne, zastrašujuće, provokativne… »

Vladajuća većina izglasala sve tačke dnevnog reda

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Čačak - Odbornici vladajuće većine, izglasali su danas sve tačke dnevnog reda 15. sednici Skupštine grada. Danu za glasanje, kao što su ranije najavili, nisu prisustvovali odbornici opozicije. Rasprava o svim tačkama dnevnog reda završena je u… »

Osamdeset mališana jutros ostalo bez vrtića

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Čačak – Prosvetna inspekcija je zatvorila oba objekta Predškolske ustanove “Gimnazion” na nedelju dani zato što im još nije stiglo Rešenje o verifikaciji ove predškolske ustanove, rekla je Vesna Milošević direktorka PU ”Gimnazion” u… »