Izvor: Jugmedia arhiva vesti 11.09.2017

JEZIVA NOĆ U LESKOVCU Nova rafalna paljba odjeknula gradom Samo par sati pre toga zapaljen je automobil u centru ovog grada na…

Jugmedia 11.09.2017
Nakon pogibije kontroverznog biznismena Aleksanda Mikića u Leskovcu pod naletom rafalne paljbe, nova pucnjava uznemirila je stanovnike ovog grada. Policija se još uvek zvanično nije oglasila ni po pitanju prve dve nesreće koje su uznemirile… »

Kad ljudi nema i vuk je gost

Jugmedia 11.09.2017
Momčilo Stojković (53) iz sela Kosmovac kraj Bele Palanke ostao je ovog leta na Suvoj planini sam sa svojim stadom ovaca, jer su njegova četiri zemljaka koja su takođe na Suvoj planini čuvala ovce odustala su od tog posla i vratila se kućama pre dva… »

Pas Saše Tošića proglašen najlepšim na izložbi u Leskovcu

Jugmedia 11.09.2017
Titulu najlepseg psa međunarodne izložbe pasa Cac- Cacib poneo je pas rase Japanske Akite Inu po imenu Mikuni Kazuki, vlasnika Saše Tošića iz Žabljana, iz odgajivacnice Sashatoshi kennel. Ovaj pas izabran je među 10 najlepših pasa iz, takođe, 10… »

Deca iz Bobišta u strahu od čopora pasa lutalica, opozicija osuđuje ZOO higijenu

Jugmedia 11.09.2017
Čopor pasa lutalica izujedao je pre nekoliko dana učenicu trećeg razreda Osnovne škole u naselju Bobište, a nadležni organi još vek ne preduzimaju ništa da reše problem lutalica koje haraju u ovom delu grada, upozorio je večeras na sednici… »

Vlasotinčanin koji je presekao Gordijev čvor Beogradskog sajma

Jugmedia 11.09.2017
Na današni dan pre tačno 80 godina, 11. septembra 1937. godine otvoren je Prvi beogradski sajam. Danas je gotovo zaboravljeno je da gradonačelnik Vlada Ilić, rodom iz Vlasotinca, bio najzaslužniji što je Beograd ostvario `“davnašnji san o… »

Cvetanović: Nije lako, dug je proces, ali Leskovčani žive bolje

Jugmedia 11.09.2017
Mi sprovodimo teške reforme u Leskovcu, a narod to vidi i nagrađuje nas na izborima, poručio je danas opoziciji u lokalnom parlamentu gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović. Budite sigurni da ćemo opet pobeđivati i ja vam garantujem da nigde neće… »

Program podrške za preduzeća sa pozitivnim uticajem na mlade

Jugmedia 11.09.2017
U cilju podrške zapošljavanju mladih u okviru nemačko – srpske razvojne saradnje realizuje se projekat pod nazivom Podsticanje zapošljavanja mladih, u okviru koga će biti odabrano 20 preduzeća . Program podrške sprovodi se u saradnji sa Smart… »

Maštolend se okitio medaljama

Jugmedia 11.09.2017
Deca sa smetnjama u razvoju iz Dnevnog boravka ,,Maštolend“, koji radi pri Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, osvojili su prvo mesto na Sportskim susretima dnevnih boravaka Južne i Jugoistočne Srbije u Bojniku. Ekipa iz… »

Računi za septembar biće manji za 30 posto

Jugmedia 11.09.2017
Gradjanima Pirota će račun za septembar zbog toga što je osam dana važila zabrana korišćenja vode za piće iz gradskog vodovoda biti umanjen za 30 posto, a ovo JP će platiti i račune školama i vrtićima za kupovinu flaširane vode. Ubuduće će… »

Novi Info centar za unapređenje turizma

Jugmedia 11.09.2017
Na gornjem delu glavnog gradskog šetališta u Vranju otvoren novi Info centar, koji ima za cilj da na jednom mestu, informacije o kompletnoj turističkoj ponudi učini dostupnijim, kako gostima tako i sugrađanima. Novi Info centar smešten je u… »