Izvor: Mondo/Ekonomija arhiva vesti 11.09.2017

Rastu nam rezerve - prebacile 10 milijardi €

Mondo 11.09.2017
Devizne rezerve Narodne banke Srbije (NBS) povećane su u avgustu za 329,7 miliona evra i na kraju meseca su iznosile 10,27 milijardi evra, saopšteno je danas iz NBS. Foto: MONDO - Mario Milojević Tim iznosom se obezbeđuje pokrivenost novčane mase M1… »

I Amerikanci tuže Agrokor?

Mondo 11.09.2017
Nakon što je ruska Sberbanka podnela sudu krivičnu prijavu protiv Ivice Todorića, ali i još nekoliko tužbi kojima Rusi žele da naplate ranije odobrene kredite, prva tužba spremna je i u SAD-u, piše Večernji list. Foto: Mondo/ Goran Sivački Sudu… »

Glavni arhitekta: Da ne stimulišemo divlju gradnju

Mondo 11.09.2017
Beograd je u prethodne tri godine postao veliko gradilište, ali ima velikih problema sa saniranjem divlje gradnje. Nadam se da je ovo poseldnii zakon o legalizaciji, kaže gralvni beogradskih arhitekta Milutin Folić. Foto: Promo/Beoinfo "Imamo sedam… »

Prvo rasprodaja najvrednijeg u PKB-u?

Mondo 11.09.2017
Poljoprivredna korporacija Beograd (PKB) prodaje 3,6 hektara zemlje za minimum 1,5 miliona evra. Dobar posao za parče zemlje? Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock PKB korporacija Beograd (PKB) oglasila je danas prodaju nepokretnosti i građevinskog… »

Grade za državu, dobijaju li plate i za penzije?

Mondo 11.09.2017
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je danas da će njeno ministarstvo proveriti da li su se radnicima kompanije "Ratko Mitrović", redovno uplaćivali porezi i doprinosi. Foto: Kabinet potpredsednice Vlade Srbije/M. Mirčetić… »

Kod Boša i Delte posao za najbolje

Mondo 11.09.2017
Kompanija Boš je zaposlila već dve generacije učenika dualnog obrazovanja u Pećincima, a Delta Holding je danas zaposlio 45 mladih visokoobrazovanih ljudi bez radnog iskustva. Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Nemačka kompanija Boš tako je… »