Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 11.09.2017

Srbi i Mađari se sećaju velike pobede kod Sente

Mondo 11.09.2017
Predsednici Srbije i Mađarske, Aleksandar Vučić i Janoš Ader, sastali su se danas u Senti, gde se obeležava Dan opštine i velika pobeda hrišćanskih Habsburga protiv Otomanske imperije. Foto: Wikipedia Susret dva predsednika predstavlja nastavak… »

Vučić večerao sa prvim "bezbednjakom" Kine

Mondo 11.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečanu večeru za specijalnog izaslanika predsednika Kine i sekretara Centralne komisije za političke i pravne poslove Menga Ðijendžua. Foto: FOTO TANJUG/ TANJA VALIC Na početku susreta u Ratnoj sali… »

Evo šta EU očekuje od nove vlade u Prištini

Mondo 11.09.2017
Portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić kaže da je "jasno šta Evropska unija očekuje od buduće vlade na Kosovu" i dodala da to zahteva "saradnju svih članova vlade". Foto: Tanjug/PrintScreen Ona je izbegla da konkretno odgovori na pitanje… »

"U Haradinajevoj vladi zbog boljeg života Srba"

Mondo 11.09.2017
Predsednik Srpske liste Goran Rakić izjavio je večeras da je Srpska lista odlučila da uđe u Vladu Kosova samo da bi se "institucionalno borila za bolji život Srba na Kosovu". Foto: youtube/screenshot Rakić je za beogradsku televiziju Pink rekao da… »

SRS i DJB: Završni čin izdaje Srba na Kosmetu

Mondo 11.09.2017
Srpska radikalna stranka (SRS) i pokret Dosta je bilo najoštrije su danas osudili odluku da poslanici Srpske liste na Kosovu podrže vladu Ramuša Haradinaja. Foto: Mondo/ Goran Sivački Srpska radikalna stranka i pokret Dosta je bilo oglasili su se… »