Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 11.09.2017

Google neće da plati, EU čvrsta: Dajte 3 milijarde

Mondo 11.09.2017
Kompanija Google rešila je da se žali na rekordno visoku kaznu EU od skoro tri milijarde dolara, ali to je ne oslobađa obaveze da kazna mora biti plaćena. Foto: Promo/Google/MONDO portal Američki internet gigant Google žalio se 11. septembra na… »

Ne gledajte porniće preko mobilnog!

Mondo 11.09.2017
Za to postoji izuzetno važan razlog! Foto: Instagram/CarolinaAbril Poslednje istraživanje, koje je obavila kompanija Wandera iz Londona, a koje uključuje najmanje 10.000 korisnika interneta, dokazalo je da su gledaoci pornića na telefonima u daleko… »

Qualcomm i Alcatel prate vaše dete umesto vas

Mondo 11.09.2017
Novi sat deci daje nezavisnost koju žele, a roditeljima bezbrižnost, pogledajte o čemu se radi. TCL Communication ( Alcatel) i Qualcomm Technologies, Inc. najavili su na IFA 2017 sajmu u Berlinu TCL sat MOVETIME Family Watch MT30, zasnovan na Qualcomm… »

Ekskluziva: Ovaj model, nažalost, neće kod nas

Mondo 11.09.2017
Srbija ima regularan model, a ovaj dizajnerski neće kod nas, što ne znači da ne možemo da uživamo u njegovim premijernim slikama! Ekipa MONDO MobIT-a na IFA 2017 sajmu u Berlinu upoznala je ekskluzivan Huawei P10 Plus model nove boje, u posebnom… »

Osvojite auto Citroen C3 uz mts i Huawei

Mondo 11.09.2017
Uz Huawei i broj, ceo svet je tvoj - izaberite neki od Huawei mobilnih telefona iz bogate mts ponude uređaja, učestvujte u velikoj nagradnoj igri i kao glavna nagrada vas očekuje auto Citroen C3. Sada je pravo vreme da obradujete sebe ili dragu osobu… »

Viber iznenadio fanove fudbala (video)

Mondo 11.09.2017
Barselona pokreće zvaničan Viber čet bot i pomoću aplikacije omogućava izbor najboljeg igrača meča. FK Barselona i Viber će učiniti praćenje mečeva još uzbudljivijim - uvođenjem izbora za “BarsaViber igrača meča” u sadržaj zvaničnog… »

Ako kupujete TV, frižider, mašinu… ovo je važno!

Mondo 11.09.2017
Da li frižider, mašina za pranje veša ili posuđa, sokovnik i toster zaista moraju biti priključeni na internet? Ovo je priča o tome i nekoliko saveta u vezi sa IoT uređajima. Na IFA sajmu u Berlinu imali smo priliku da se još jednom sretnemo sa… »

Ako idete na studije u Austriju, pročitajte ovo!

Mondo 11.09.2017
Lepo iznenađenje za sve brucoše u Austriji koji dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore! Povodom početka nove studentske godine, kompanija m:tel Austria, najmlađa članica Telekom Srbija grupe, pripremila je poseban paket dobrodošlice sa… »

Instagram Stories će trajati duže?

Mondo 11.09.2017
I to MNOGO duže, evo i koliko! Jedna od opcija na Instagramu, koja je izazvala najviše podeljenih reakcija, dobiće poboljšanje koje će oduševiti mnoge korisnike! Instagram Stories, opcija koja omogućava da postavite svoje snimke i fotografije… »

Za ovu igru trebaće vam nov PC, spremni?! (video)

Mondo 11.09.2017
Igra Destiny 2 je spektakularna na PC-ju i sigurni smo da će mnogi (pravi) gejmeri obnoviti svoje PC mašine kako bi je igrali k’o ljudi! Svi koji ne razumeju šta je tj. kako je biti gejmer, koliko ulaganja zahteva (da, pričamo i o novcu, ali i o… »