Izvor: OK radio arhiva vesti 11.09.2017

Sindikati: Povećati minimalac na 154 dinara po satu

OK radio 11.09.2017
Predstavnici reprezentativnih sindikata saglasni su da minimalna cena rada po satu od iduće godine bude povećana sa 130 na 154 dinara, rekao je danas Beti predsednik Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" Zoran Stojiljković. On je rekao da se… »

Nova rafalna paljba u Leskovcu

OK radio 11.09.2017
Nakon pogibije kontroverznog biznismena Aleksanda Mikića u Leskovcu pod naletom rafalne paljbe, nova pucnjava uznemirila je stanovnike ovog grada. Pucnji, dva puta po tri kratka rafala, kako javljaju čitaoci "Jugmedija" iz različitih delova grada… »

Pasatom pregazio dete pa pobegao

OK radio 11.09.2017
U nedelju u popodnevnim satima, vozač „Pasata“ (21) bujanovačkih tablica je na licu mesta usmrtio dete na biciklu na lokalnom putu Lučane – Oslare, saopštila je policija u Vranju. Prema tim navodima, nesreća se dogodila oko 15.20 časova, kada… »

Pokušala da prokrijumčari tablete u zatvor za vreme ministarkine posete

OK radio 11.09.2017
U vreme posete ministarke pravde Nele Kuburović niškom zatvoru sprečen pokušaj ubacivanja tableta za odvikavanje od droge. Obezbeđenje Kazneno-popravnog zavoda u Nišu sprečilo je u petak J. K. da u izdubljenoj pomorandži prokrijumčari i svom… »

Istaknuta novinarka zbog pretnji i napada pobegla iz Rusije

OK radio 11.09.2017
Istaknuta novinarka Julija Latinina, jedan od najoštrijih kritičara Kremlja, izjavila je da je pobegla iz Rusije pošto joj je zapaljen automobil. Voditeljka na radiju i kolumnistkinja u listu Novaja gazeta rekla je da je pobegla iz Rusije i da je "malo… »

Počinje Zlatni puž

OK radio 11.09.2017
Ove nedelje Vranje će biti u znaku svetskog dečijeg animiranog filma “Zlatni puž”, koji se u organizaciji Škole animiranog filma održava već pet godina. Manifestaciju će u ponedeljak uveče u Galeriji Narodnog muzeja u 20 sati otvoriti… »

Otvoren Turistički info centar (foto, video)

OK radio 11.09.2017
U Vranju je u ponedeljak u prostorijama Apoteke otvoren novi Turistički info centar, koji bi, prema najavama, trebalo da na jednom mestu svim zainteresovanima pruži sve relevantne informacije o gradu. Turistički info centar će raditi i subotom i… »

Zanatlije: Grad hoće da nam uzme zgradu

OK radio 11.09.2017
Udruženje zanatlija iz Vranja dobilo je rešenje da u roku od osam dana napusti prostorije u zgradi Zanatskog doma u centru grada, u kojima se nalazi 99 godina. Grad Vranje smatra da zgrada u ulici Ive Lole Ribara, pripada njemu, dok zanatlije uz… »

Panika u Frankfurtu, šestoro povređenih – ne zna se uzrok

OK radio 11.09.2017
Policija frankurtskog aerodroma saopštila je da je šest osoba lakše povređeno u incidentu čiji je uzrok nejasan. Sa druge strane korisnici društvenih mreža i svetski mediji su objavili da je bačen suzavac na Terminalu 1 i da je posle intervencije… »

Mihajlović: Vlada nije raspravljala o Mladiću

OK radio 11.09.2017
Beograd -- Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila da se na sednici vlade nije raspravljalo o davanju garancija za puštanje iz Haga Ratka Mladića. Međutim, kako je rekla, potrebno je povesti računa o svim našim građanima u tom sudu… »