Izvor: Politika/Zabava arhiva vesti 11.09.2017

Grčka uvodi porez na noćenje

Politika 11.09.2017
Od 1. januara 2018. godine turisti će smeštaj u privatnim apartmanima plaćati 0,5 evra po noćenju, ali će oni koji borave u hotelima morati da izdvoje znatno više. Krizu u Grčkoj će od sledeće godine osetiti i turisti iz Srbije. U borbi protiv… »

Los Anđeles dobija robnu kuću bez - robe

Politika 11.09.2017
Sijetl - Američka trgovinska firma „Nordstrom” otvoriće idućeg meseca u Los Anđelesu robnu kuću bez i jednog jedinog komada robe. Ta firma iz Sijetla koja ima lanac robnih kuća sa skupom i luksuznom odećom, kaže da će joj to biti prva… »

Prvi državni centar za palijativnu negu

Politika 11.09.2017
Pri Gerontološkom centru „Kragujevac” 26. septembra biće otvoreno prvo takvo odeljenje za smeštaj obolelih u nekom državnom centru namenjenom starima. Ge­ron­to­lo­ški cen­tar „Kra­gu­je­vac” po­stao je pr­vi cen­tar u Sr­bi­ji u… »

Dogodine minimalac nezaposlenim porodiljama u RS

Politika 11.09.2017
Vlada predvidela sredstva za tu svrhu jer su u Republici Srpskoj izraženi demografski problemi zbog niskog nataliteta ali i odlaska mladih. Od našeg stalnog dopisnika Banjaluka – Ne tako retka zabrinutost medija i demografa usled niske stope… »

Reč blogera važnija od reklame

Politika 11.09.2017
Danas, pre nego što donese odluku da li će za nešto dati novac, kupac prvo potraži informacije o robi ili usluzi čitajući 4,4 izvora na internetu, a očekuje se da će u budućnosti taj broj rasti. Više od dve milijarde vlasnika naloga na… »

Izetbegović predložio otvaranje islamskog centra u Evropi

Politika 11.09.2017
Astana - Bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji učestvuje na Prvom samitu Organizacije islamske saradnje (OIC) o nauci i tehnlogiji u Astani, Kazahstan, predložio je državama učesnicama otvaranje međunarodnih centra za… »