Izvor: Pravda arhiva vesti 11.09.2017

Tramp: Bilo je gore od Perl Harbora, ali SAD se ne mogu zastrašiti (video)

Pravda 11.09.2017
- Amerika se ne može zastrašiti, a oni koji to pokušaju pridružiće se dugoj listi poraženih neprijatelja koji su se usudili da testiraju našu narav, upozorio je danas predsednik SAD Donald Tramp u Pentagonu, jednom od tri mesta koji su bili meta… »

SAMARDžIĆ: Imam saznanja da su se Srpska lista i Haradinaj dogovorili pre izbora!

Pravda 11.09.2017
Profesor na Fakultetu političkih nauka i bivši ministar za Kosovo i Metohiju Slobodan Samardžić izjavio je da ima saznanja da se Srpska lista još pre izbora dogovorila o ulasku u vladu Ramuša Haradinaja na Kosovu. Bivši ministar Samardžić, koji… »

Uhapšen još jedan Vučićev politički protivnik: Bio je funkcioner i poslanik SNS, a onda mu je okrenuo leđa

Pravda 11.09.2017
Saša Mirković je uhapšen jutros, potvrdio je za medije njegov advokat Miloš Lekić. Mirković je osumnjičen za malverzacije u vreme dok je bio predsednik skupštine opštine Zaječar, a njegov advokat nam je rekao da je u kontaktu sa svojim… »

Hrvatska irma divlja zadrom: Nevreme nosi sve pred sobom! (video)

Pravda 11.09.2017
Jako nevreme jutros pogodilo Zadar. Kako javljaju lokalni mediji grad je u haosu, neke škole otkazale su nastavu, a delovi grada su bez struje. Poplavljene su ulice i podrumi. Navodi se da je iz Meteorološke stanice Zadar javljeno da je od 8 do 10 sati… »

Kinezi kažu: Vučić i Đinping su prijatelji i braća

Pravda 11.09.2017
Predsednik Aleksandar Vučić priredio je svečanu večeru za specijalnog izaslanika predsednika Kine Menga Đijendžua. Na početku susreta u Ratnoj sali Generalštaba Vojske Srbije, Aleksandar Vučić i Meng Đijendžu su razmenili zdravice. -… »

Ipak nema nedodirljivih? Sud naložio da se državi vrati zemlja koju je prisvojio Siniša Mali!

Pravda 11.09.2017
Privredni sud u Pančevu odlučio je da se državi vrati deset hektara zemlje nadomak Vršca, koju su gradonačelnik Beograda Siniša Mali i članovi njegove porodice nelegalno prisvojili pre 12 godina, objavila je Mreža za istraživanje kriminala i… »

Ne odustaje: On je srpski Tramp i želi da postane premijer!

Pravda 11.09.2017
Biznismen Bogoljub Karić izjavio je da ima ambicije da bude premijer, ali da o tim svojim ambicijama nije razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. "Moje su ambicije da budem premijer. I radiću na tome da budem", rekao je Karić za… »

Otkrivena strategija: Putin preko Srbije ruši Evropu?!

Pravda 11.09.2017
Balkan je Rusiji među najslabijim tačkama, a Srbija najvažnija karika, jer služi kao lansirno polje Moskve za ovaj region. Zato će i dalje pokušavati da utiču na zbivanja u Crnoj Gori, samo suptilnijim metodama, te nastaviti pritisak na Bosnu i… »

"Posle potpisivanja Briselskih sporazuma, Vučićevo učešće u „Haradinajevoj vladi“ je završni čin izdaje Srba na…

Pravda 11.09.2017
Centralna otadžbinska uprava Srpske radikalne stranke ocenila je da je podrška Srpske liste „vladi Ramuša Haradinaja“ logična posledica „unutrašnjeg dijaloga“ koji je najavio Aleksandar Vučić, a koji je u stvari priprema javnog mnenja za… »

Tompson ponovo divljao: Uzviknuo problematični pozdrav, preti mu prijava!

Pravda 11.09.2017
U jeku polemike o upotrebi ustaškog pozdrava "za dom spremni" hrvatski pevač ekstremne desnice Marko Perković Tompson na koncertu ponovo pevao sporne pesme. Naime, kako prenose hrvatski mediji Tompson, koji u na svojim nastupima i pesmama glorifikuje… »