Izvor: Prva arhiva vesti 11.09.2017

Uhapšen Saša Mirković

Prva 11.09.2017
Bivši predsednik Skupštine opštine Zaječar Saša Mirković priveden je zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj dok je obavljao tu funkciju. Kako RTS saznaje, Mirković je uhapšen zbog navodnih malverzacija koje je činio dok je bio… »

Anđelka se oprostila od drugarice na mnogo tužan način...

Prva 11.09.2017
Ireni Mičijević Rodić koja je nakon teške bolesti preminula u 45. godini, prijatelji šalju poslednje poruke. Njena prijateljica Anđelka Prpić u njenu čast objavila je na Instagramu snimak čija je svaka sekunda prepuna one najtužnije simbolike… »

Pre 16 godina napadnute su "kule bliznakinje" i od tada više ništa nije isto

Prva 11.09.2017
Pre 16 godina, 11. septembra 2001. teroristi iz redova Al Kaide izveli su terorističke napade u SAD. Amerika svake godine obeležava ovaj datum. Prvi put će Donald Tramp, kao predsednik SAD, prisustvovati obeležavanju godišnjice terorističkih napada… »

Povodom 60 godina saradnje Srbije i Kraljevine Maroka organizuje se Nedelja marokanske domaće radinosti u Beogradu

Prva 11.09.2017
Ambasada Kraljevine Maroka i NJ.E. Ambasador Maroka u Srbiji Mohammed Amine Belhaj u petak 15.septembra 2017. godine obeležavaju 60 godina dobre saradnje Srbije sa Kraljevinom Maroko. Ovim povodom Kraljevina Maroko je organizovala sledeći program: U… »

Žene je obožavaju, a muškarci ne podnose! Međutim, ova poza uzbuđuje samo ako...

Prva 11.09.2017
Možda se parovi oko ove poze mogu naći "na pola puta". Eksperimentisanje u krevetu je obično vrlo zabavno, osim kada jedan od partnera prestane da uživa. Postoji seks poza oko koje će se muškarci i žene uvek razilaziti. Misionarska! Muškarci kažu… »

Tvoje pravo lice: Otkrij da li si buntovnica, hedonista, nežna ili prava amazonka

Prva 11.09.2017
Kako pripadnice lepšeg pola mogu da se okarakterišu prema horoskopskom znaku – da li su nežne i suptilne, ili su možda amazonke i snažne žene. OVAN Žene u ovom znaku su snažne i neustrašive, baš poput drevnih ratnica amazonki, koje će mnogi… »

Vernici obeležavaju Usekovanje glave Svetog Jovana: Šta nikako ne smete uzeti u ruke?!

Prva 11.09.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, a u Ljubiću se tradicionalno svake godine 11. septembra, na ovaj praznik održava vašar. Njegova glavna uloga bila je na dan Bogojavljenja, kada je u… »

Da li znate da postoji sajt sa lozinkama za WI- FI svih aerodroma na svetu?!

Prva 11.09.2017
Na internetu postoje sajtovi za maltene sve što vam je potrebno – od toga da naučite novi jezik, istražite neki kutak na zemlji, slušate bilo koju radio stanicu, izmerite šta god vam padne na pamet… Sajt Buzzfeed sakupio je na jedno mesto… »

10 muških stereotipa o ženama zbog kojih nam se diže kosa na glavi

Prva 11.09.2017
Pripadnice nežnijeg pola odgovorale su na jednostavno pitanje: Koja je najgora muška izjava o ženama koju su čule? Dakle, muškarci, ove izjave žene nikako ne žele da čuju, naročito od svojih partnera! – Žene ne znaju da voze. – Žensko si… »

Kad porastem, gledaću serije

Prva 11.09.2017
Sećate li se šta ste odgovarali odraslima kada bi vam uputili kreativno pitanje: Šta ćeš biti kad porasteš? Nove školska godina je tek počela, a nastavnici u Velikoj Britaniji otkrili su šta su njihovi učenici poželeli po završetku razreda… »