Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 11.09.2017

Žene je obožavaju, a muškarci ne podnose! Međutim, ova poza uzbuđuje samo ako...

Prva 11.09.2017
Možda se parovi oko ove poze mogu naći "na pola puta". Eksperimentisanje u krevetu je obično vrlo zabavno, osim kada jedan od partnera prestane da uživa. Postoji seks poza oko koje će se muškarci i žene uvek razilaziti. Misionarska! Muškarci kažu… »

Tvoje pravo lice: Otkrij da li si buntovnica, hedonista, nežna ili prava amazonka

Prva 11.09.2017
Kako pripadnice lepšeg pola mogu da se okarakterišu prema horoskopskom znaku – da li su nežne i suptilne, ili su možda amazonke i snažne žene. OVAN Žene u ovom znaku su snažne i neustrašive, baš poput drevnih ratnica amazonki, koje će mnogi… »

Vernici obeležavaju Usekovanje glave Svetog Jovana: Šta nikako ne smete uzeti u ruke?!

Prva 11.09.2017
Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja, a u Ljubiću se tradicionalno svake godine 11. septembra, na ovaj praznik održava vašar. Njegova glavna uloga bila je na dan Bogojavljenja, kada je u… »

Da li znate da postoji sajt sa lozinkama za WI- FI svih aerodroma na svetu?!

Prva 11.09.2017
Na internetu postoje sajtovi za maltene sve što vam je potrebno – od toga da naučite novi jezik, istražite neki kutak na zemlji, slušate bilo koju radio stanicu, izmerite šta god vam padne na pamet… Sajt Buzzfeed sakupio je na jedno mesto… »

10 muških stereotipa o ženama zbog kojih nam se diže kosa na glavi

Prva 11.09.2017
Pripadnice nežnijeg pola odgovorale su na jednostavno pitanje: Koja je najgora muška izjava o ženama koju su čule? Dakle, muškarci, ove izjave žene nikako ne žele da čuju, naročito od svojih partnera! – Žene ne znaju da voze. – Žensko si… »

Kad porastem, gledaću serije

Prva 11.09.2017
Sećate li se šta ste odgovarali odraslima kada bi vam uputili kreativno pitanje: Šta ćeš biti kad porasteš? Nove školska godina je tek počela, a nastavnici u Velikoj Britaniji otkrili su šta su njihovi učenici poželeli po završetku razreda… »

U ovu zemlju obožavamo da idemo na letovanje, a sigurno niste znali da je najgora za gastarbajterski život

Prva 11.09.2017
Ako želite da imate pristojan radni i porodični život onda nemojte da se selite u Grčku. Prema izveštajima “Expact Insider-a“ za 2017. godinu Grčka je proglašena najgorom zemljom za gastajbajtere, odnosno ljude koji dolaze u ovu zemlju da žive… »

Napravite masku od kruške, za ten kao sa naslovne strane

Prva 11.09.2017
Stručnjaci za lepotu su krušku odavno uvrstili na listu zdravih i korisnih voćki koje osvežavaju i ulepšavaju kožu. Mnoge javne ličnosti, među kojima je i američka glumica Sofija Buš, ne bi je menjali ni za jedno drugo voće kada je u pitanju… »

SEDAM mračnih tajni Amiša: Lutke bez lica, incest, tišina...

Prva 11.09.2017
Lutke ne smeju da imaju lica, muzika je zabranjena, a incest rasprostranjen. Amiši su pripadnici konzervativne hrišćanske grupe u Severnoj Americi, poznate kao Stari red amiške menonitske crkve. Amiši su se pojavili u periodu 1693. do 1697. kao… »

Čuveni virus koji napada bebe, navodno može lečiti rak mozga kod odraslih

Prva 11.09.2017
Virus kao lek? Američki stručnjaci tvrde da čuveni "zika“ virus, koji inače može uzrokovati oštećenja mozga kod beba, zapravo ima potencijal da koristi u lečenju raka mozga kod odraslih. Zika virus se do sad smatrao globalnom zdravstvenom… »