Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 11.09.2017

HAOS U KRAGUJEVCU: Jako nevreme nosilo sve pred sobom (FOTO)

Ritam grada Kg 11.09.2017
Nevreme koje je večeras oko 19 sati zahvatilo Kragujevac prouzrokovalo je dosta štete. Jak vetar čupao je stabla u nekim delovima grada, pao je deo krova sa zdrage “Interšpeda”, a zabeleženo je i nekoliko, na sreću, manjih saobraćajnih udesa… »

Foka osvojila FIBA Buba kup u Sofiji

Ritam grada Kg 11.09.2017
Mladi košarkaši Sportskog kluba „Foka“, rođeni 2005. godine, minulog vikenda osvojili su prestižni međunarodni FIBA turnir „Buba kup“ u Sofiji. Foka je nadigrala sve svoje rivale – CSK iz Sofije (70:33), italijansku Calestsu (57:54)… »

Manojlović: Značajna ulaganja u obrazovanje i školske objekte

Ritam grada Kg 11.09.2017
Član gradskog veća Kragujevca Nedeljko Manojlović smatra da je lokalna samouprava obrazovanje postavila kao jedan od najvažnijih prioriteta. Ističe da je dosta uloženo u tu oblast, posebno u rekonstrukciju škola. “Obrazovanje predstavlja temelj… »

Zajednički projekat za godišnjicu saradnje Kragujevca i Južnomoravske regije

Ritam grada Kg 11.09.2017
Naredne godine navršava se 15 godina od osnivanja Kancelarije Južnomoravske regije u Kragujevcu i prvog zajedničkog kampa srpske i češke dece u Hutisko – Solancu. Ideja je da se godišnjica obeleži zajedničkim projektom. O tome je danas sa… »

Novi FIAT B segmenta za Kragujevac

Ritam grada Kg 11.09.2017
Neke od glasina koje prenose italijanski sajtovi kažu da će fabrika automobila FCA Srbija u Kragujevcu pored 500L početi da proizvodi novi model koji će navodno biti dugačak 399 cm, piše AutoBlog. Sajt navodi da, ako je to tačno, može da se… »

Stevanović: Nije tačno da uskoro potpisujemo sporazum sa SNS

Ritam grada Kg 11.09.2017
Da li će i bivši gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović sa svojom organizacijom Zajedno za Šumadije, poput Boška Ničića i njegovog Pokreta za Krajinu, uskoro, kako to uveliko sugerišu brojni mediji, postati deo naprednjačke vlast u centru… »

Anić drugi na takmičenju „DecaNation“

Ritam grada Kg 11.09.2017
Atletičar Radničkog, Lazar Anić, osvojio je drugo mesto u skoku udalj na takmičenju DecaNation u Francuskoj, nastupajući za selekciju Balkana kao jedan od petoro reprezentativaca Srbije. Aniću je za drugu poziciju bilo dovoljno ostvarenje od 7,67… »