Regioni arhiva vesti 11.09.2017

Olujno nevreme pogodilo Srbiju

Studio B 11.09.2017
Olujno nevreme pogodilo je Beograd i više gradova u Srbiji, a u Novom Pazaru padao je grad veličine oraha. Posle letnjih 35 stepeni koliko je juče bilo u Srbiji, sinoć je stiglo nevreme i spustilo temeraturu za više od 10 stepeni. Oblaci su se… »

Nova rafalna paljba u Leskovcu

OK radio 11.09.2017
Nakon pogibije kontroverznog biznismena Aleksanda Mikića u Leskovcu pod naletom rafalne paljbe, nova pucnjava uznemirila je stanovnike ovog grada. Pucnji, dva puta po tri kratka rafala, kako javljaju čitaoci "Jugmedija" iz različitih delova grada… »

U utorak ŠEST sati bez struje nekoliko ulica

iKragujevac 11.09.2017
U utorak ŠEST SATI bez struje nekoliko ulica: - Zbog zamene mernih uređaja u vremenu od 08 do 14 sati doći će do povremenih prekida u isporuci električne energije potrošačima u Drači-vkend naselju i Suvoborskoj ulici br. 7 u Erdogliji. - Zbog… »

Požar u Desankinom vencu

InfoKG 11.09.2017
Kragujevčaki vatrogasci na terenu su i gase požar koji je nešto posle 15 časova izbio u ulici Kružni put Desankin venac, saznaje portal InfoKG. Gore vrzine i nisko rastinje. Veliki broj građana kontaktirao je vatrogasce, a na lice mesta ubrzo je… »

Foka osvojila FIBA Buba kup u Sofiji

Ritam grada Kg 11.09.2017
Mladi košarkaši Sportskog kluba „Foka“, rođeni 2005. godine, minulog vikenda osvojili su prestižni međunarodni FIBA turnir „Buba kup“ u Sofiji. Foka je nadigrala sve svoje rivale – CSK iz Sofije (70:33), italijansku Calestsu (57:54)… »

Moguća smena rektora Univerziteta u Kragujevcu

iKragujevac 11.09.2017
Navodne zloupotrebe rektora Univerziteta u Kragujevcu Nebojše Arsenijevića biće na dnevnom redu Saveta visokog obrazovanja Republike Srbije zakazanom za utorak, a ishod može biti i odluka o smeni zbog optužbi kolektiva univerziteta za nepotizam… »

Begunci iz zatvora u Petrovcu odgovaraće “samo” za teži disciplinski prekršaj

InfoKG 11.09.2017
Zbog pokušaja bekstva iz kragujevačkog Okružnog zatvora krajem avgusta, šestorica osuđenika će odgovarati “samo” za teži disciplinski prekršaj, jer pobeći iz zatvora nije zabranjeno, prenosi portal 021. Zakon, naime, propisuje da zatvorenik… »

Rekordan broj posetilaca i izlagača obeležio Sajam poljoprivrede (FOTO)

InfoKG 11.09.2017
Rekordan broj posetilaca i izlagača obeležio je ovogodišnji 14. Šumadijski sajam poljoprivrede, koji je okončan juče na kragujevačkom sajmištu. Tokom četvorodnevne manifestacije uspešno su organizovani izložbe tradicionalnih zanata, voća… »

Put do groblja kamen spoticanja

Glas Zapadne Srbije 11.09.2017
Prijepolje - Nedavna sanacija seoskog puta u Mesnoj zajednici Jabuka izazvala je nezadovoljstvo kod meštana koji kažu da su izigrani od lokalne samouprave, te da je asfalt umesto ka seoskom groblju otišao ka domu opštinskog funkcionera. Nadležni u… »

Radnom akcijom uređeno dvorište škole "Vukašin Marković"

iKragujevac 11.09.2017
Već je bilo reči o radnoj akciji za pomoć deci sa smetnjama u razvoju u školi za osnovno i srednje obrazovanje "Vukašin Marković", koja je organizovana u subotu od 9,30 sati u objektu u Erdogliji. Cilj akcije je da se obezbede bolji i bezbedniji… »