Arhiva » Vesti » RTS 13.09.2017

Rakić: Srpska lista zahvalna na podršci Jedinstvene Rusije

Predsednik Srpske liste Goran Rakić i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastaće se sutra, 14. septembra, u Moskvi sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije. Na sastanku će se između ostalog, razgovarati o predstojećim lokanim izborima na Kosovu i Metohiji.

RTS sreda, 13. septembar 2017.
RTS: Rakić: Srpska lista zahvalna na podršci Jedinstvene Rusije

"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije", izjavio je Goran Rakić uoči sutrašnjeg sastanka.

Dodao je da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su Ruska Federacija i partija predsednika Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju KiM.

Istakao je da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora u pokrajini.

"Predstojećim sastankom biće još jednom potvrđeno neraskidivo prijateljstvo koje povezuje srpski i ruski narod i nepokolebljiva zainteresovanost Ruske Federacije za položaj Srba na Kosovu i Metohiji" zaključio je predsednik Srpske liste.


Objavljeno na sajtu rts.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

Predsednik Srpske liste sa Kosova ide u Moskvu

Vesti online sreda, 13. septembar 2017.

Srpska lista zahvalna Jedinstvenoj Rusiji

Danas sreda, 13. septembar 2017.

©2018 Netmark d.o.o.