Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 17.09.2017

Vreme danas: Toplo, moguće kratkotrajne nepogode, najviša dnevna u NS oko 27°C

Moj Novi Sad 17.09.2017
Republički hidromoteorološki zavod (RHMZ) je za danas izdao upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode, koje su najverovatnije u zapadnoj i severnoj Srbiji. Danas će u najvećem delu Srbije biti toplo, sa jutarnjim temperaturama od 12 do 17 a… »

Isključenja struje za ponedeljak, 18. septembar

Moj Novi Sad 17.09.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Ledincima, Banoštoru, Veterniku i Sremskim Karlovcima. Novi Sad: - od 8 do 10 sati: Branimira Ćosića 42 - 46; Bulevar Oslobođenja 20 - 30B… »

"HUMANI PONEDELJAK": Pomozimo Aleksandri Krstić da dobije ortopedsko pomagalo za kukove

Moj Novi Sad 17.09.2017
Tokom poslednja dva "Humana ponedeljka" ove kupališne sezone na Štrandu biće prikupljana sredstva za nabavku ortopedskog pomagala za kukove za desetogodišnju Aleksandru Krstić iz Novog Sada. Aleksandra je tokom porođaja ostala bez kiseonika, što je… »

Nedeljni horoskop za period od 18. do 24. septembra

Moj Novi Sad 17.09.2017
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, na polju zdravlja. OVAN Tokom ove nedelje očekujte da će se sve što se tiče posla završavati jako brzo. Nije dobra nedelja za neke nove stvari, ali je zato dobra za… »

GRADOVI POBRATIMI: Gradonačelnik Novog Sada na proslavi 875 godina Gomelja

Moj Novi Sad 17.09.2017
Delegacija Grada Novog Sada, koju je predvodio gradonačelnik Miloš Vučević, prisustvovala je proslavi 875 godina od osnivanja Gomelja, grada pobratima Novog Sada. Tom prilikom, gradonačelnik Miloš Vučević susreo se sa rukovodstvom tog beloruskog… »

Gde vas očekuje srodna duša - po horoskopu

Moj Novi Sad 17.09.2017
Svakim horoskopskim znakom vlada neki od četiri elementa: Vatra (Ovan, Lav, Strelac), Zemlja (Bik, Devica, Jarac), Vazduh (Blizanci, Vaga, Vodolija) i Voda (Rak, Škorpija, Ribe), a svaki element odlikuju određene aktivnosti... Vatreni znakovi… »

KCNS: U ponedeljak se održavaju dve tribine

Moj Novi Sad 17.09.2017
U ponedeljak, 18. septembra, održaće se tribine "Geopolitički aspekti 11.9." s početkom u 18 sati i "Ivo Andrić u diplomatiji" s početkom u 19 sati, u Klubu "Tribina mladih" Kulturnog centra Novog Sada. Autor i predavač na tribini "Geopolitički… »

Osigurajte Fejsbuk profil od napada hakera

Moj Novi Sad 17.09.2017
Društvene mreže, pogotovo Fejsbuk, već duže vreme su na udaru hakera. Koristeći proveru indentiteta u dva koraka osiguraćete svoj račun i spasiti se od potencijalnih nevolja. Ako koristite standardne metode logovanja (ime naloga i lozinka), na vaš… »

DA LI STE ZNALI: U Srbiji može da se poništi brak

Moj Novi Sad 17.09.2017
Poništenje braka u Srbiji nije tako česta pojava kao razvod braka, a nekada ljudi često iz neznanja, ne prave razliku između poništenih i razvedenih brakova, a još manje između poništenih i ništavnih brakova. Međutim, razlika između ova dva… »