Izvor: Niške vesti arhiva vesti 17.09.2017

Nekoliko njih ostalo u bolnici nakon pregleda

Niške vesti 17.09.2017
Nekoliko njih koji su samo došli na preventivni pregled danas odmah je hospitalizovano, rekao je Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra Niš. Veliko interesovanje, pokazuje potrebu da se ovakve akcije nastave, dodaje Radovanović. Na osam… »

I Nišlije večeras igraju za medalju!

Niške vesti 17.09.2017
U finalu Eurobasketa, večeras od 20:30 časova u dvorani „Sinan Erdem“ u Istanbulu, za trofej će se boriti košarkaške reprezentacije Srbije i Slovenije. Na spisku reprezentacije našla su se i dva košarkaša poreklom iz Niša. To će biti prvi… »

Niški vodovod na čvrstim nogama

Niške vesti 17.09.2017
Polako se približava kraj godine i vreme za svođenje računa u gradskim preduzećima, o uspesima i planovima govori se i u JKP „Naissus“, za Niške Vesti Dejan Andrejević, generalni direktor. Novembra 2013. godine dolazi na čelo ovog javnog… »

NOĆNI VUKOVI krenuli na Hilandar (VIDEO)

Niške vesti 17.09.2017
Posle molebana uz zvuk motora Noćni vukovi krenuli su na Hilandar. Put je dugačak 700 kilometara, ukupno njih 54 stićiće za desetak sati do Uranopolisa gde je planirano prvo noćenje, sutradan biće na Svetoj gori. Srećan put i dobro zdravlje Noćnim… »

Više stotina biciklista defilovalo gradskim ulicama (FOTO)

Niške vesti 17.09.2017
Kao deo manifestacije Evropska nedelja mobilnosti, na niškim ulicama održan je 4. defile biciklista. U narednom periodu trebalo bi da se izgrade i biciklističke staze duž nišavskog keja, najavio gradski većnik Igor Vojinović. Sa Trga kralja Milana… »