Izvor: Noizz arhiva vesti 17.09.2017

"Želimo da pokažemo ljudima da nismo čudovišta"

Noizz 17.09.2017
Drag kraljica Alex Elektra u startu se nametnula kao zvezda Parade ponosa, a za NOIZZ otkriva zašto je ova šetnja tako važna. - Zato što je Prajd borba za naša prava, to je jedna velika žurka i svi treba da budu tu. Važan je jer treba ljudima da… »

Nakon Parade i kiše, i trka paralisala Beograd

Noizz 17.09.2017
Nakon Parade ponosa i velike oluje, Beograd je sada paralisala i trka BGD 10K, zbog koje je zatvoren Brankov most, kao i delovi Novog Bograda i centra grada. Kiša nije sprečila vredne trkače da odrade svoje, ali je naterala i deo nas lenjivaca da… »

Snimci nevremena u Srbiji preplavili društvene mreže

Noizz 17.09.2017
Jak olujni vetar pogodio je Novi Sad i druge delove Vojvodine oko 13 časova. U istom vremenskom intervalu nad Beogradom su se nadvili tamni oblaci praćeni vetrom i kišom. Izgleda da je Borča prošla najgore, gde je jak vetar poput omanjeg tornada… »

Kakvo grozno vreme za nedelju

Noizz 17.09.2017
Ako ste imali velike planove za slobodnu nedelju, vremenska prognoza mogla bi da ih pokvari - Republički hidromoteorološki zavod (RHMZ) izdao je za danas upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode u Srbiji. "Danas (17.09.2017.) moguće su izolovane… »

Nedeljni horoskop: Lava čeka velika promena, a Devicu pravo uživanje

Noizz 17.09.2017
Pred nama je još jedna uzbudljiva nedelja - jeste li spremni? Tokom ove nedelje očekujte da će se sve što se tiče posla završavati jako brzo. Nije dobra nedelja za neke nove stvari, ali je zato dobra za zaključivanje dogovora, za završavanje svega… »

Potez Bogdanovića koji je digao salu na noge!

Noizz 17.09.2017
Srbija se večeras bori za titulu prvaka Evrope protiv reprezentacije Slovenije. Ne ide lagano, Slovenci za sad vode, ali ima još dovoljno vremena da se rezultat preokrene u našu korist. Posebno ako Bogdan Bogdanović nastavi sa sjajnim potezima, poput… »

Remed naslikao novi mural u Novom Sadu

Noizz 17.09.2017
Francuski strit-art umetnik Gijom Albi Remed, čiji je mural "Jedina istina" bez objašnjenja prekrečen sa zgrade u centru Novog Sada i izazvao bes građana, završava novi mural u ovom gradu. Remed je za sajt Autonomija rekao da mu se nikada nije desio… »

Preminuo Hari Din Stenton, legenda Holivuda

Noizz 17.09.2017
Hari Din Stenton preminuo je prirodnom smrću u petak u bolnici u Los Anđelesu. Imao je 91 godinu i bio jedan od najvećih karakternih glumaca Holivuda. Od vesterna pedesetih pa sve do ovogodišnjeg "Tvin Piksa" i filma "Lucky", Stenton je iza sebe… »

Sting: Nisam spreman da umrem

Noizz 17.09.2017
Sting će večeras održati koncert u Kombank areni u sklopu turneje "57th & 9th". - Naklonjen sam Srbiji i imam veoma lepa sećanja na vašu zemlju, posebno zbog ljudi koji su druželjubivi i topli, publika je puna entuzijazma i arhitektura je divna -… »

Dnevni horoskop: Rakovima stižu pare, Vodolijama dobre ideje

Noizz 17.09.2017
Pogledajte šta vas po horoskopu čeka 17. septembra 2017. Danas ste prilično nestrpljivi i nemate mnogo razumevanja za druge ljude. Što se tiče posla sve ide kako treba. Bilo bi dobro da razmislite o zdravijem načinu života. Rutina Vas nervira i… »