Izvor: Press arhiva vesti 17.09.2017

Jezivo! Jeleni prvo probili glavu šrafcigerom a onda nastavili krvavi pir! Policija sumnja da je Zoran Marjanović imao…

Press 17.09.2017
Sumnja se da je Zoran imao pomagače jer je Jeleni više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo i probilo lobanju! Foto: Public Policija proverava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović… »

Vučić o napadu na novinarke Pinka: Siledžije i batinaši će biti kažnjeni, oni nisu budućnost Srbije

Press 17.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon napada pristalica Dveri na novinarke Pinka, poručio da će siledžije i batinaši biti kažnjeni, te da je zgrožen negiranjem nasilja. Foto: Tanjug - Posetio sam obe novinarke, to su veoma pristojne i divne… »

Slovenija šampion Evrope! Orlovi poraženi u finalu Evrobasketa!

Press 17.09.2017
Odlična borba viđena je u borbi za zlato. Foto: Tanjug Košarkaška reprezentacija Slovenije postala je šampion Evrope. "Zmajevi" su u finalu savladali Srbiju i stigli do zlatne medalje. Desetkovana reprezentacija Srbije pružila je sjajan otpor, ali… »

Arena spremna za Stinga!

Press 17.09.2017
Od 21 čas najveća sportska dvorana ugostiće svetski popularnog muzičara. Foto: PresOnline Beogradska arena je jedan od najvećih sportskih objekata u regionu, a pored sportskih dešavanja i takmičenja služi i za organizaciju velikih koncerata. Arenu… »

Marjanović prebačen u zatvor! Ima cimera u ćeliji, za sada ne pravi probleme!

Press 17.09.2017
Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović koji je sinoioć priveden i kome je određeno 30 dana pritvora, prebačen je oko 13 časova u pritvorsku jedinicu. Foto: Informer.rs Marjanović se, kako se saznaje, nalazi sa još jednim… »