Arhiva » Vesti » Dnevnik 23.09.2017

MUP spreman da u podigne resurse u najkraćem roku

BEOGRAD/PRIJEPOLjE: U toku noći između 22. i 23. septembra pripadnici MUP-a su na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd i Policijske uprave u Prijepolju sproveli sveobuhvatnu kontrolu saobraćaja sa ciljem pronalaska lica po poternici, narkotika, nelegarlnih oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

Dnevnik subota, 23. septembar 2017.  |  Tanjug

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, ovakvim postupanjem demonstrirana je spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i izvršila kontrola lica i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva takvih lica svedena na minimum.

Na osnovu uspešno izvedenih aktivnosti na području PU za grad Beograd i PU u Prijepolju, zaključak je da Ministarstvo može u svakom trenutku da garantuje bezbednostnu zaštitu građana i imovine i hvatanje izvršioca krivičnog dela u najkraćem vremenskom intervalu.

Pripadnici MUP-a nastaviće i ubuduće sa ovakvim aktivnostima na teritoriji svih policijskih uprava u cilju maksimalne zaštite bezbednosti građana, saopštava MUP.


Objavljeno na sajtu dnevnik.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Ključne reči

Prijepolje MUP

©2018 Netmark d.o.o.