Arhiva » Vesti » Telegraf 23.09.2017

Uskoro kreće blokada svih gradova u Srbiji, najavljuje MUP! Evo zbog čega će se to desiti

MUP navodi da je sinoć demonstrirana spremnost da se u najkraćem mogućem vremenu svi resursi podignu na najviši nivo delovanja

Telegraf subota, 23. septembar 2017.  |  Telegraf.rs/Tanjug

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je u noći između petka i subote na teritoriji policijskih uprava Beograd i Prijepolje sprovedena sveobuhvatna kontrola saobraćaja sa ciljem pronalaska osoba sa poternica, narkotika, nelegalnog oružja i pronalaska predmeta koji potiču ili su u vezi sa izvršenjem krivičnog dela.

Policija je sinoć imala dobar razlog za blokadu celog Beograda: Svi izlazi iz prestonice bili su zatvoreni skoro 2 sata (FOTO)

MUP navodi da je sinoćnim postupanjem demonstrirana spremnost pripadnika Ministarstva da u najkraćem mogućem vremenu podignu svoje resurse i postupanje na najviši mogući nivo, kako bi se zaštitila bezbednost građana, njihova imovina i obavila kontrola ljudi i vozila, pri čemu je mogućnost bekstva svedena na minimum.

Ministarstvo zaključuje da su akcije uspešno izvršene u Beogradu i Prijepolju i da će takve aktivnosti i ubuduće biti nastavljene na teritoriji svih policijskih uprava.

Policija je u petak uveče oko 23 sata blokirala određene prilaze i izlaze iz Beograda, kao i putne pravce oko grada. Policija sa dugim cevima obezbeđivala je nekoliko punktova i nije bio dozvoljen prolaz ka gradu, a kako prenose mediji sve je trajalo oko sat vremena.

(Telegraf.rs)


Objavljeno na sajtu telegraf.rs »


Uvek ažurne informacije, zapratite naš Twitter nalog  

Povezane vesti

MUP: Akcija u Beogradu i Prijepolju, biće u svim gradovima

Glas Zapadne Srbije subota, 23. septembar 2017.

©2018 Netmark d.o.o.