Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Miškoviću se ponavlja suđenje samo za utaju poreza

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio vlasnika Delta holdigna Miroslava Miškovića od optužbi da je oštetio putarska preduzeća, dok je ukinuo deo prvostepene presude kojom je bio osuđen na pet godina zatvora i osam miliona… »

Likvidiran brat optuženog za ubistvo Bojovića

Politika 27.09.2017
U Vranju sa 30 hitaca izrešetan Jugoslav Cvetanović, brat Saše Cvetanovića, kojem se sudi u Specijalnom sudu u Beogradu. U Vranju je, u noći između utorka i srede, ubijen Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića optuženog za… »

Šid: Vređao i tukao majku

B92 27.09.2017
Policija u Šidu odredila je zadržavanje do 48 časova D.B. (27) zbog nasilja u porodici, prenosi portal “O21”. On se tereti da je u porodičnoj kući prvo vređao, a zatim fizički napao majku. Osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu… »

Pronađeno šest ukradenih slika

Danas 27.09.2017
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala pronašli su u Kragujevcu šest umetničkih slika i crteža, koje su u oktobru 2014. godine ukradene u Švajcarskoj, a čija se vrednost procenjuje na više desetina hiljada evra, saopštilo je… »

BG: Masovna tuča dečaka kod škole, jedan u Urgentnom

B92 27.09.2017
Beograd -- Jedan četrnaestogodišnji dečak povređen je u tuči koja se dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici. Dečaku je povređena arkada i on je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. U tuči je… »

Kraj suđenja: Šarićev brat oslobođen optužbe za pranje noovca

Blic 27.09.2017
Apelacioni sud u Podgorici oslobodio je krivice Duška Šarića i Jovicu Lončara koji su bili optuženi za pranje 19,2 miliona evra, saznaje "Blic". Tužilaštvu nakon ove odluke ostaje mogućnost da se žale Vrhovnom sudu. U presudi se navodi da nije… »

Odluka o Marjanovićevom pritvoru u roku od 48 sati

RTS 27.09.2017
Pred Krivično vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu stigao je predmet protiv Zorana Marjanovića povodom žalbi na rešenje kojim mu je određen pritvor, a to veće ima rok od 48 sati za odlučivanje. Žalbe su izjavili zamenik Višeg javnog tužioca… »

Rasvetljeno razbojništvo u Inđiji: Policija uhapsila osumnjičene za pljačku prodavnice!

Kurir 27.09.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji rasvetlili su razbojništvo izvršeno polovinom septembra u jednoj prodavnici i pronašli dva mladića starosti 20 i 17 godina koji se terete za ovo krivično delo. Kako je saopštila Policijska… »

Blato krije tajnu o ubici pevačice: Jelena je ubijena na nasipu, na 10 metara od kanala u kom je pronađena

Blic 27.09.2017
Pevačica Jelena Krsmanović (33) ubijena je sa devet udaraca bejzbol palicom ili jačim drvenim štapom 10 metara od mesta gde je pronađena. U najvećoj policijskoj akciji od ubistva Zorana Đinđića, čak 200 pripadnika MUP-a danonoćno je radilo na… »

Suđenje zbog smrti bebe na porođaju odloženo na neodređeno

Radio 021 27.09.2017
Suđenje dr Slobodanu Gvozdenoviću, ginekologu Opšte bolnice i aktuelnom gradonačelniku Valjeva, zbog smrti bebe na porođaju, koje sa istragom traje više od deset godina, u sredu je u Osnovnom sudu odloženo na neodređeno vreme. Kako pišu… »