Hronika arhiva vesti 27.09.2017

Vučić: Neka tajkuni vode državu, neka pokradu sve

Dnevnik 27.09.2017
BEOGRAD: Evo vam tajkuni, neka vam vode državu i neka pokradu sve što je u međuvremenu stvoreno - tim rečima predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je na presudu Apelacionog suda u slučaju Miroslava Miškovića. Vučić je to rekao posle… »

Nova mafijaška likvidacija u Srbiji: Ubijen brat osumnjičenog za ubistvo Nikole Bojovića, Jugoslav Cvetanović likvidiran u…

Telegraf 27.09.2017
Za sada je izvesno da je Cvetanović, koji je od ranije poznat policiji, ubijen vatrenim oružjem, a predpostavlja se da je reč o obračunu kriminalaca. U noći između utorka i srede u centru Vranja, u jednom haostoru ubijen je Jugoslav Cvetanović iz… »

Krijumčari marihane put završili u Džepu

Politika 27.09.2017
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju zaplenili su više od osam i po kilograma marihuane i uhapsili tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su počinile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »

Kragujevac, pronađene slike i crteži ukradeni u Sankt Galenu

RTS 27.09.2017
Šest umetničkih slika i crteža, koji su u oktobru 2014. ukradeni u švajcarskom gradu Sankt Galenu, pronađeni su u Kragujevcu. Slike čija se vrednost procenjuje na više desetina hiljada evra, pronađene su kod R. S. (1956), tokom pretresa stanova i… »

BG: Masovna tuča dečaka kod škole, jedan u Urgentnom

B92 27.09.2017
Beograd -- Jedan četrnaestogodišnji dečak povređen je u tuči koja se dogodila u parku u neposrednoj blizini Osnovne škole "Nikola Tesla" u Rakovici. Dečaku je povređena arkada i on je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. U tuči je… »

Podgorica: Brat Darka Šarića Duško oslobođen za pranje 19,3 miliona evra

Kurir 27.09.2017
PODGORICA - Pljevljaci Duško Šarić i Jovica Lončar oslobođeni su optužbi za pranje 19,3 miliona evra, današnjom presudom Apelacionog suda u Podgorici, javljaju podgoričke Vijesti. Presudu u Apelacionom sudu je izrekao sudija Zoran Smolović. Ovo… »

U naredna dva dana odluka o žalbama na pritvor Zorana Marjanovića

Blic 27.09.2017
Veće Višeg suda u narednih 48 sati odlučiće o žalbama na pritvor Zorana Marjanovića, koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. - Krivičnom vanraspravnom veću Višeg suda u Beogradu su danas izneti spisi predmeta u krivičnom… »

Uhapšeni zbog pljačke prodavnice u Inđiji

RTV 27.09.2017
INĐIJA - Policija u Inđiji rasvetlila je razbojništvo izvršeno polovinom septembra u jednoj prodavnici i pronašla osumnjičene starosti 20 i 17 godina koji se terete za ovo krivično delo. Sumnja se da su mladići uz pretnju replikom pištolja, od… »

"Ma, zoki je ubio sto posto!" Jelenina porodica od prvog dana znala ko je ubica!

Pravda 27.09.2017
Javnost svakodnevno potresaju novi detalji monstruoznog zločina u Borči kada je svirepo ubijena pevačica Jelena Marjanović. Dok jedni tvrde da je ubijena na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, drugi smatraju da je pevačica usmrćena negde drugo, a… »

Gradonačelniku Valjeva suđenje odloženo "na neodređeno"

B92 27.09.2017
Suđenje Slobodanu Gvozdenoviću, zbog smrti bebe na porođaju, koje sa istragom traje više od decenije, odloženo je na neodređeno, pišu Večernje novosti. Nastavak glavnog pretresa protiv aktuelnog gradonačelnika Valjeva, koji je i ginekolog u… »